hvala za ovo, mislim tip ima 28 rating ja 36,2 izgubio 1-0 i kad vidim 4-1-4-1 a ja 4-4-2 sad mi je jasno kako da je dobijem radi ovo![]()
Pozdrav,
Upao sam u tesku Ligu, i ako imam 2 svjetske klase, 2 igraca koja ce uskoro postat SV klasa i skoro svi skauti, ne pomaze kad igram protiv 4-5-1, inace igram V-stil do sad je radila, ali ove sezone ta formacija dere samo u Kupu i LS ali Liga 0 bodova. Moze pomoc ?
Pa da vidimo tvoj sastav i sastave protivnika pa da krenemo da komentarisemo i sugerisemo sta i kako dalje...![]()
Evo moja formacija i tim, sa tim da sam ovog Martineza kupio s skaut liste i ima Q64 a Mercer je treniran i ima Q62
Njegov tim:
Najveci kvalitet mu je 61 u igraca
Slika utakmice:
I PODRSKA JE TU
Takodje igraci pojedini jako lose ocjenjeni, sto je cudno za jake utakmice jer inace dobro igraju.
Ja mislim da je do formacije, al uvjek igram V-stil. Moral i kondicija svi iznad 93%
Last edited by AdoRajvosa; 09-05-2014 at 11:07 PM.
Ado,svi mi taktiziramo i upravljamo se prema protivniku,ali veruj mi da formacija nema veze kakva je,RANDOM kako kaze to ti je...
Evo probaj da odigras protiv neke ekipe slabijeg kvaliteta 2 prijateljske i videces da ce biti totalno razlicite utakmice,prvu ces pobediti 6:0 a drugu 9:1...![]()
Treba mi pomoc...kako napasti ovu formaciju
.........gk.......
.dr..dc..dc..dl.
.......dmc.........
...mc..mc..mc..
.....st.....st.......