Pozdrav svima! Imam sutra utakmicu u ligi sampiona i treba da igram protiv:
Screenshot by Lightshot
Koju taktiku i podesavanja da primenim?
Ajmo ljudi sutra za 1. mjesto igram
Kako da napadnem turcina ovog , inace 4-3-3 koristim ali se nisam sa ovom taktikom susreo nikad
Screenshot by Lightshot
Sutra igram finale Lige Sampiona.Igram protiv formacije 4-3siroko mc-ml-mr-1-2.Da li da igram 4-2-2-2 , posto sam ga u grupi tom formacijom pobedio 4-2,2 gola sam primio nakon sto sam izbacio jednog napadaca ubacio amc-a.Dakle da li postoji bolje resenje ili da igram na ono sto sam siguran?
Objavi ovdje sliku svog tima, preporučio bih 4141. Trebaš dmc u sastavu jer on ima amc.
Ex top eleven player
Igrao sam 2. mec u grupi 4-5-1 v style i igrao sa njim 1-1.Ali zasto kroz sredinu?Da nije logicnije preko oba krila?Tvrdo igram,odbrana covek na coveka sam do sad.Evo sad cu slikati....
Nema veze, igraj finale formacijom 451V. Stavi plave na AM-ove i na DMC. Ne trebaju ti plave na braničima niti crvene na napadačima. Stavi taktiku na default, a možeš i probati sa tvrdim startovima i dodavanjem kroz sredinu, zonska obrana, bez offside zamki i forsiranja kontri. Možeš li staviti sliku njegovog tima da vidimo koje su mu prednosti i mane, pa da "doradimo" taktiku?
Ex top eleven player