87Likes
-
VIP
E to je i meni vječna enigma, koliko točno taj žuti trokut uzrokuje pad? Znam da to znači djelomični gubitak kvalitete igrača, ali točno koliko - ne znam. Možda možeš odlučiti po formi, usporedi formu amc-a na desnoj strani i tog amr-a na klupi, stavi onog tko je u boljoj formi.
Ex top eleven player
-
Rookie
Ljudi da li je neko igrao protiv ove:
-----gk-----
dl-dc-dc-dr
----dmc---
---mc-mc-
----st-st-st--
?? Poceo sam sa 3-1-4-2 i primio gol iz kornera,zamenim za 451 v style i stavim presing na ceo teren i postignem pogodak.U gostima cu imati vise srece ako Bog da...POmoc je dobrodosla.
-
VIP
Preporučio bih neku 3DC formaciju (jer on nema krila u vezi pa nema potrebe za bekovima) i 5-6 veznih: 3142, 3151, 352 ovisno o tvojim igračima. Izbjegavaj formacije s jednim amc-om jer će ga njegov dmc neutralizirat.
Fokusiraj igru preko krila, zonska obrana, offside zamka, crvene strelice na krila.
Ex top eleven player
-
Rookie
Probacu 3-5-2 v style,preko oba krila,veoma napadacki/napadacki,sopstvena polovina,tvrdo,kombinovano,zonski,kontra i ofsajd da,crvene na aml,amr.
-
VIP
Veoma napadački koristi samo u zadnjim minutama ako budeš trebao gol pod svaku cijenu. To je jako riskantna taktika, nikad ne krećem utakmicu s tom postavom. Ako imaš amr i aml u principu ti i ne trebaju crvene, korisnije budu za ml i mr. Kako god, sretno ti bilo
Ex top eleven player
-
Rookie
-
Dreamer
Ja vala svakog protivnika napadam sa iste 2 i uvijek radi haha klasicne 4-5-1 i 4-4-2
-
VIP
Probaj nekom 361 ili 352 formacijom sa 3DC-a i 2 krila u veznom redu: 352F, 352V, 3142, 31411, 3151...
Ex top eleven player
-
Rookie
Odigrao sam 4-4-2 i izgubio sam sa 2-1...Ali ostajemo na 2. mestu u LS
Last edited by AtleticoMadrid; 01-17-2015 at 03:43 PM.
-
VIP
Šteta za poraz, moje osobno pravilo je da nikad ne koristim 2 srednja vezna ako protivnik ima 3 ili više, bez obzira šta piše na counter formations. Ako ti je ovo prva utakmica protiv tog tima (a vjerojatno je) barem znaš za sljedeću da ne ponoviš grešku
Ex top eleven player