192Likes
-
VIP
-
VIP
Prvi trofej, kakav takav..
je osvojen, plasirali smo se u polufinale lige prvaka.
Imali smo prednost od jednog gola razlike iz prve utakmice, a utakmica nije dobro pocela, vec u 3. min primamo pogodak a zabrinjavalo je to sto je protivnik dominirao posjedom a bome i igrom, stvarali su stalno neke prilike i dobro smo prosli smo nismo primili jos koji pogodak.
Poceli smo sa 4-5-1V style i ocito protiv ovog protivnika to nije bio najsretniji izbor, u poluvremenu svjesni da moramo traziti pogodak..mijenjamo taktiku u 3-1-4-2 a u 73.minuti idemo na sve ili nista, mijenjamo naseg DMC-a i ubacujemo 3.napadaca i to se napokon isplatilo u 81.minuti kad nas AMR/MR zabija pogodak dalekomentim sutom i rjesava pitanje prolaska u ovoj utakmici. Do kraja nije bilo vecih uzbudjenja i slavlje je moglo poceti..

U prvom mecu smo imali veliku podrsku navijaca, stoga protivnik mijenja vrijeme odigravanja susreta u 00.28 nadajuci se da me nitko nece podrzavati..vjerujem da se jako iznenadio kad je ugledao ovo..

Nas sljedeci protivnik je jedina ekipa uz ovu koju smo eliminirali, da je po ocjenama u cetvrtfinalu bila jaca od nas..ne znam znaci li to sta posto razlika nije toliko velika ni znacajna..no da spomenem...
Imamo cini mi se dobre izglede za finale..a imam neki osjecaj da ako prodjem..da cu igrati sa protivnikom sa kojim sam bio u grupi, kojeg smo kuci dobili 2-0 au gostima dozivjeli jedini ovosezonski poraz od cak 5-1..i to u trenutku dok se ekipa jos nije oporavila od ispadanja u kupu..
Dakle evo sljedeci protivnik

-
Apprentice
-
Apprentice
-
VIP
-
VIP
Zahvaljujuci NTNK imamo novi dres u kolekciji...uprava NK Dunav Ilok se zahvaljuje i zeli sto prije da uzrati uslugu.. 
-
Serbian Forum Moderator
Nek sreca prati slavni klub NK Dunav Ilok,a za sve ostalo tu smo svi mi... 
Uzivaj...
-
VIP
Da li smo stavili vec jednu ruku na pehar..izgleda da jesmo, no opreza nikad dosta..
Dakle u velikom derbiju, velika pobjeda..pobjeda od 2-1 koja nas je sasvim priblizila novome naslovu. 8 bodova prednosti 5 kola prije kraja..nadam se da ce biti dovoljno za obranu naslova.
Krenuli smo 4-5-1v style, dakle nismo srljali i igrali skroz ofenzivno nego smo cekali svoju priliku u docekali je u 5.minuti kada na asistenciju Knezevica, Pesic pogadja za 1-0. No samo 5 minuta kasnije izjednacenje.
Igrali smo dobro pa nista u poluvremenu nisam mijenjao, i vec u 46.minuti ponovno je asistent Knezevic a gol za konacni rezultat postize Ceran, igrac koji je u strasnoj formi i koji u zadnje vrijeme rjesava gotovo svaki uzbudljivi mec.

Sponzor je odlucio da nagradi jednoga od vjernih navijaca i to u nagradama u iznosu od 30 tokena, i ispalo je tako da je u konacnom zbiru golova pobjedu odnio clan ovoga foruma Vedran Staklenac, koji je pogodio ne samo tko ce pobijediti i konacan rezultat, nego i sve strijelce na utakmici. Cestitamo sretnom dobitniku.
Procula se vijest da su navijaci Macve zaustavljeni od strane policije radi izazivanja nereda, kradja u shopovima i benzinskim crpkama itd.. bili su pijani a neki i pod utjecajem raznih stimulansa pa ih policija nije pustila na mec 
Nadamo se da ce stici barem vecereas u 20.45 kad igramo prvu utakmicu lige prvaka 
Jos jednom zahvaljujem svim navijacima koji su pohodili ovaj veliki derbi i uvelicali utakmicu svojim prisustvom 

-
Apprentice
naravno uz dobitak u nagradnoj igri koja je u vrijednosti 30 tokena...trebalo je pogodit rezultat i strijelce,sto je naravno meni poslo za rukom
-
VIP
Novi grb u kolekciji, zahvaljujuci jednom prijatelju naseg kluba.. 
Tags for this Thread