Page 9 of 39 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 81 to 90 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

  1. #81
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Dakle odigrana je prva utakmica Osmine finala kupa na nasem stadionu. Tesko, jako tesko izborena pobjeda od 2-1 no s obzirom po prikazanom na terenu, nikako ne mozemo da budemo zadovoljni. Uzvrat ce biti paklen, a ulog je velik..prolazak u Cetvrtfinale kupa sto bi bio najveci uspjeh ovog kluba u ovom natjecanju. Nismo mirni, jer pamtimo sulude poraze bas u toj osmini finala, a posebno su svjeza sjecanja od prije par sezona..dakle u prvoj smo utakmici vodili 3-0 u gostima i na kraju je zavrsilo 3-2..a kuci je bilo 2-2 sve do 89 minute kad primam pogodak za 3-2 a u 90. primam za 4-2 i ispadam..nadamo se da ce napokon proci to prokletstvo kupa...

    Sto se tice danasnje utakmice, krenuli smo u 3-1-4-2 formaciji i vodeci pogodak postigli u 15.minuti. Cijelo vrijeme smo dominirali i imali smo dvije 100% prilike, a u 42. minuti sudjen je penal za nas..do sada nepogresivi Pascalau promasuje penal a kazna je stigla u 49.minuti..

    Naravno to je bio znak da krenemo sto ofenzivnije, jer jaci smo i bolji od protivnika, sve karte stavljamo u napad i u 81. minuti Knezevic postavlja konacnih 2-1...tesko izborena pobjeda i veliki nespokoj pred uzvrat..





    Hvala svim navijacima






    Sutra igramo protiv 3 na tabeli u ligi, bit ce ovo derbi prvenstva pa ste svi koji mozete, pozvani da dodjete i navijate

    Sezona 27, Level 27


  2. #82
    Mex
    Mex is offline
    Newbie Mex's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    33
    Svaka čast na trudu. Imas jako dobar tim vjerovatno si ulozio puno volje i vremena za njega.
    TEAM SHOWCASE: NK CROATIA

  3. #83
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Izvještaj sa uzvratne utakmice osmine finala kupa

    Znate ono kad imate cijeli dan osjecaj da ce sve biti u redu..ali ipak ste nemirni, jer tko zna sta sve moze da se dogodi...e tako se danas ujutro prije polaska u Smederevo osjecao svaki Dunavov navijac. Prednost od 2-1 iz prve utakmice nije bila velika, stoga su svi znali da nas ocekuje jedan uzasno tezak mec, i psihicki ali bome i fizicki..jer ulog je velik, ulazak u Cetvrtfinale kupa bio bi najveci uspjeh ovog kluba u tom natjecanju. Nakon sezona i sezona smijesnih i tragicnih ispadanja, nitko nije mogao da bude miran..

    Zbog straha od nereda, domacini su nam odlucili smanjiti kontigent karata, no to nije sprijecilo navijace Dunava da u velikom broju i na razne nacine, pokusaju da stignu u Smederevo. Atmosfera je bila kao da igramo finale, tesko je pojmiti sto se to danas dogodilo ali jedno je sigurno..ovi navijaci zive za svoj klub, za NK Dunav Ilok.

    Islo se autobusima uz veliku policijsku pratnju



    Vlakovima



    Te na razne druge nacine.

    Po dolasku u Smederevo, ukupirali su sve domace kafice, pjevale su se Dunavove pjesme i nije bilo incidenata, sve dok jednu grupu navijaca nisu napali domaci Ultrasi te je doslo do krvavih nereda na ulicama Smedereva.



    Policija je promptno reagirala i uz nekolicinu privedenih i sprovedenih u istrazni zatvor, brzo se sve zavrsilo.

    Velika kolona gostujucih navijaca krenula je put stadiona par sati prije pocetka meca, kako bi stavili svoje transparente i zastave.



    Jednostavno nitko nije mogao da vjeruje da se toliki broj gostujucih navijaca uputio na uzvratnu utakmicu osmine finala kupa. Ovo je samo dokaz koliko Dunav ima vjerne i lude navijace.

    Utakica je pocela..nervoza i grc Dunavovih igraca je prisutna i to se osjeti posto u pocetku mecu ne mogu spojiti dva tocna dodavanja. To su osjetili domaci navijaci koji gromoglasnom podrskom daju vjetar u ledja svome timu. Ipak situacija se brzo mijenja, kako na terenu tako i na tribinama, Dunav preuzima dominaciju i stvara par odlicnih situacija a sve glasniji i glasniji postaju i nasi navijaci, koji su u tom grotlu uspjeli da u par navrata sasvim preglasaju brojnu domacu publiku.

    I onda 41. minuta..igrac sa 4 zvijezdice kojemu cijelu sezonu trazimo zamjenu, nas AML/ML Knezevic, dalekometnim sutom sa otprilike 25 metara dovodi Dunav u vodstvo. Navijaci naravno, u ekstazi..pale se baklje, neke zavrsavaju i u terenu.



    Do kraja poluvremena nije bilo vecih uzbdjenja i igraci Dunava sretni i zadovoljni odlaze na zasluzeni odmor, svjesni da su sad u itekako velikoj prednosti.

    Pocetkom 2.poluvremena nasi igraci krecu jos zustrije i odlucnije da sto prije rijese pitanje prolaska u sljedecu fazu, redjaju se prilika za prilikom, no lopta nikako nece u mrezu. A onda u 61.minuti domaci igrac Ivankovic fantasticnom dijagonalnom loptom uposljava Stankovica koji prizemnim sutom savladava naseg golmana Hamadu i izjednacava rezultat. Domaci navijaci su veoma bucno i takodjer uz veliki arsenal baklji, proslavili ovaj pogodak koji im je podgrijao nadu da mogu da prodju dalje.

    Pojacali su svoj pritisak i sada se redjaju sanse pred nasim golom, golman je na velikim mukama a pogotovo je bilo tesko u 74. minuti kad skida zicera domacim igracima koji ne mogu vjerovati sta su upravo promasili.

    Ta prilika kao da je trgla nase nogometase koji izvlace zadnje atome snage, uspjeli su stvoriti dvije izgledne prilike ali bez konacne zavrsnice. Umor ih je vidljivo svladao i menadjer domacih u 80. minuti vuce jedan potez, koji se ne cini bas cesto, stavlja mentalitet u totalno obrambeni i sve strijelice igraca vuce prema nazad, pokazalo se to kao odlican potez, posto se domacini do kraja utakmice nisu priblizili nasemu golu, dapace i sa takvom promjenom smo stiskali gol domacina.

    Kad je sudac oznacio kraj, nastupilo je veliko slavlje, sve te sezone i sezone nesretnih ispadanja u osmini finala su napokon dosle kraju. Slavlje je bilo kao da su osvojili ovo natjecanje a ne se plasirali u cetvrtfinale ovog natjecanja.





    Hvala svim navijacima







    Mex likes this.
    Sezona 27, Level 27


  4. #84
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    E ovo je bio pravi TRILER u reziji Hitchcocka Za nogometne sladokusce

    Igrali smo prvu cetvrtfinalnu utakmicu kupa sa protivnikom podjednake kvalitete.

    U mec smo krenuli sa 3-5-2V style i pokazalo se to kao losa odluka. U 18. i 26.minuti imamo vec veliki nedostatak od 2-0 i nista nije dobro izgledalo. Da stvar bude gora, nas DMC se ozlijedio u 32. minuti.

    Dok smo mi vrsili izmjenu, nas Knezevic, igrac sa 4 zvijezdice koji ubija ove sezone, postize pogodak na asistenciju Garidda i vraca nas u igru.

    Napravili smo nesto dosta cudno..ali pokazalo se kao pun pogodak na kraju..zamjenjujemo naseg najbolja strijelca Fonsecu sa jednim DC - Brdjanovicem a ozljedeni DMC smo zamijenili sa MC Kandilarovom te zaigrali u formaciji 4-3-2-1 sa kojom smo sinoc rasturili u Ligi prvaka sa 3-0 u gostima. E da, jucer kao i danas smo stavili presing na vlastitu polovicu i covjek na covjeka.

    No u 51. minuti ponovno promamo pogodak i sve ladje su nam potonile. U 58.radimo zamjenu, vise iz ocaja...umjesto MC-a Kandilarova, ubacujemo napadaca sa 4 zvijezdice, PESICA, koji bas i ne igra ove sezone puno. Svjesni smo da moramo riskirati da postignemo bar jedan pogodak jos tako da prelazimo u formaciju 4-2-2-2.

    I tada krece RAPSODIJA nasih igraca. Najprije napadac Szajc na ponovnu asistenciju Garidda (lik ima vec oko 20 asistencija) u 67.minuti zabija za 3-2 a samo minutu kasnije, opet nas AS Knezevic, zabija za 3-3..jebo te..

    Tada odlucujemo da stavimo strijelice prema naprijed svim igracima osim dvojici DC, mijenjamo presing po cijelom terenu i zonski, igra se dosta rastrgano i sa puno prekrsaja..a onda u 89. miinuti jos jedan igrac sa 4 zvijezdice, napadac Pesic, postize pobjedonosan pogodak za veliko slavlje na gostovanju.

    Nikako ovo nije gotovo, protivnik je dosta opasan i u uzvrati nas ceka sve samo ne lagan mec.






    Hvala svim navijacima




    NTNK likes this.
    Sezona 27, Level 27


  5. #85
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Prodan je jedan igrac

    Sezona 27, Level 27


  6. #86
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Jos jedan prodan iz omladinske skole

    Sezona 27, Level 27


  7. #87
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Prosli smo u polufinale kupa, i u uzvratu smo pobijedili sa 1-0.





    Hvala svim navijacima koji su me podrzali u ovome povijesnom uspjehu



    Sezona 27, Level 27


  8. #88
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091


    Doveden za kraj sezone..posto nam treba igrac na tima dvjema pozicijama
    Sezona 27, Level 27


  9. #89
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Moji decki odigrali su veoma hrabru uzvratnu utakmicu cetvrtfinala Lige prvala. Nakon poraza od 3-2 u prvoj utakmici, trebala nam je pobjeda za prolazak dalje.

    Krenuli smo dosta ofenzivnije nego u prvoj utakmici, u formaciji 3-4-1-2 koju nismo mijenjali do kraja utakmice.

    U 38. i 50.minuti zabijamo jedina dva gola, ni trenutka nasa pobjeda nije dosla u pitanje i to je ono sto nas veseli.

    Cijene karata smo spustili na mizernih 20 kako bi napunili stadion do vrha sto se i dogodilo, vjerujem da je i to pomoglo.

    U ligi prvaka cilj nam je nakon proslogodisnjeg osvajanja bio doci sto dalje, prvenstveno zbog novaca jer nam situacija nije bila bajna, sa zadovoljstvom mogu reci da smo se izvukli sto uveliko su zasluzne i partije u ligi prvaka.

    I u kupu i u ligi prvaka sve dakle osvojili vec dva trofeja posto smo u oba natjecanja u polufinalu, nadamo se da cemo se okititi i kakvom zlatnom kantom





    Sljedeci protivnik je blago receno strasan, vjerovatno cemo ovdje zavrsiti natjecanje u Ligi prvaka, no mi se sigurno necemo predati.





    I za kraj naravno, veliko hvala svim divnim navijacima.




    Sezona 27, Level 27


  10. #90
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Odigrana je prva utakmica polufinala kupa koju smo igrali u gostima.

    Krenuli smo u formaciji 4-3-2-1 i cini mi se da smo bas tu pogrijesili sto nismo od pocetka krenuli sa dva napadaca. Cini mi se da sam jos nesto pogrijesio..no to cemo zadrzati za sebe i ispraviti pogresku u uzvratu.

    Vec u 5.minuti primamo prvi pogodak, no to nije bilo ono najgore, protivnik je stvarao priliku za prilikom i jako dobro su igrali.

    U 46.minuti vadimo jednog MC i uvodimo drugog napadaca, no vec u 48.minuti primamo drugi pogodak. Igra se dobro sa obje strane i redaju se prilike i sa jedne i sa druge strane, a u 68.minuti radimo jos jednu zamjenu, debitanta Zuljevica guramo na AMC a stavljamo na AML Knezevica i krecemo u totanu ofanzivu koja se i isplatila u 76, minuti kada bas debitant Zuljevic na dodavanje Jahica zabija za konacnih 2-1.

    Do kraja smo mogli zabiti jos koji ali bome i primiti pa ne mozemo biti skroz nezadovoljni iako sigurno nije lako zbog poraza. Izgubili smo zasluzeno i moram priznati da su protivnici jako dobro postavili igru i igrali. Ostaje nam da sve dobro proanaliziramo i probamo se plasirati u finale.





    A sada malo o navijacima..

    Mogu samo reci - Svaka vam cast navijaci - imao sam cak 27 navijaca na svojoj strani, nikad ovoliko puno nismo imali i mogu samo reci jedno VELIKO HVALA I SVAKA VAM CAST







    Sezona 27, Level 27


Page 9 of 39 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast