Page 10 of 39 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

  1. #91
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Malo smo bili u kupovini





    Sezona 27, Level 27


  2. #92
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    Sad imas kombinaciju za sledecu sezonu...plavo-crvena...

  3. #93
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Vec sam je imao ako se sjecas
    Sezona 27, Level 27


  4. #94
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    Ovo je novi dres,kontra boje od onog sto vec imas...

  5. #95
    Rookie koma ludi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Zagreb,Hrvatska
    Posts
    59
    Prije dva dana sam posjetio Ilok predivan je to grad
    Aleksandar Ilok and NTNK like this.

  6. #96
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    A eto sta reci...sve je bilo odlicno do 88. minute do kad smo vodili 2-0..lik se totalno uspanicio i poceo igrati sa nelegalnom formacijom, steta sto nisam slikao, i naravno zabija mi gol za produzetke bukvalno u zadnjem napadu..

    A penali, to je ionako lutrija, tu nemam zamjerke, moja dva su promasila, njegov nitko i eto..

    Sad se trebamo skupiti i da sutra kod kuce ne prospemo prednost od dva gola i plasiramo se u finale lige prvaka, tu je i prvenstvo koje zelimo osvojiti, a u kupu smo napravili najveci rezultat u povijesti, i ako nista, bar medalja za 3 mjesto je tu.







    Hvala mojim divnim navijacima






    Sezona 27, Level 27


  7. #97
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Velicanstvena pobjeda od 4-0 protiv Murice, prvog na tablici. Time smo mu potpuno vratili za poraz od 4-0 u prvom dijelu prvenstva.

    Jedini do sada poraz je ekipa Murice imala protiv NTNKII koji je igrao u formaciji 4-1-3-2, no svakom se dogodi los dan i iako sam razmisljao da i ja krenem sa tom taktikom, premisljao sam se, medjutim pogledao sam rezultate Murice, i sve kikseve (remije) koje su imali, imali su kad je nasuprot stajala formacija sa 3 u sredini..

    Meni je predstavljalo problem taj sto na poziciji AMR/MR imam igraca koji je dao 13 golova i nevjerovatnih 30 asistencija, jednostavno jedan odlican igrac koji u formaciji 4-1-3-2 nema mjesta u prvoj, i vjerujte nije ni malo bilo lako njega izbaciti i zaigrati sa 3 u sredini. Ali eto, napravili smo pametan potez i to nam se veoma isplatilo.







    Ovom pobjedom vjerovatno smo osvojili naslov, sutra igramo protiv zadnjeg a prekosutra protiv predzadnjeg i mislim da je ovo gotova prica i trece prvenstvo za redom ce biti nase..

    Hvala nasim divnim navijacima







    Sezona 27, Level 27


  8. #98
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Pobjednici Lige Prvaka za sezonu 12



    Eto dakle odigrano je i to uzbudljivo finale Lige prvaka.

    Krenio sam sa postavom 4-5-1V i cijelo vrijeme sam imao posjed sto se i osjetilo na terenu.

    No u 44, minuti hladan tus, primamo jedan pogodak iz kontre i to u najgorem trenutku, prije odlaska na odmor.
    Ipak pogotcima Helvide i Zuljevica preokrecemo rezultat i tako je ostalo do kraja tako da smo obranili naslov Lige prvaka.

    Bila je ovo veoma naporna sezona, totalno sam ispraznjen stoga ovaj kratki izvjestaj.

    Jos sutra da pobijedimo ili barem remi uzmemo u ligi protiv predzadnjega i bit ce ovo najbolja sezona u povijesti, dvije titule i 3.mjesto u kupu.





    Hvala mojim vjernim navijacima




    Last edited by Aleksandar Ilok; 05-30-2014 at 03:30 PM.
    Sezona 27, Level 27


  9. #99
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Rezime Sezone 12 - NK Dunav Ilok

    Tim na pocetku sezone



    Tim na kraju sezone





    Za razliku od proslih sezona, ove sezone smo kompletirali tim prije pocetka, falio nam je jos samo jedan kvalitetan AML/AMC i njega smo doveli tek negdje u drugom dijelu sezone, doveli smo Žuljevica za 1 Token i ispunio je sva nasa ocekivanja, pravo pojacanje. Do kraja polusezone smo istrenirali 9 skauta cime smo veoma zadovoljni.

    Ovo je tim koji je ostvario najbolje rezultate u povijesti našega kluba


    Statistika sezone





    U prvih 5 strijelaca lige nalazi se i nas igrac Fonseca koji je u svim natjecanjima postigao 27 pogodaka.



    Tu je i nevjerovatni Garrido, igrac doveden u 26.godini zivota za 1 token, koji je postao najbolji asistent lige i koji je skupio cak 32 asistencije i 14 pogodaka u svim natjecanjima.



    Prvenstvo



    Prije pocetka prvenstva, maknuli smo sa liste prijatelja neke jake timove, jer nakon 2. izuzetno teske sezone, nadali smo se nekoj laksoj ligi. I tako se u pocetku i cinilo..no naslov smo evo osigurali tek u posljednjem kolu.

    Bilo je zanimljivih meceva, svakako bi spomenio nas poraz od glavnogkonkurenta Murice koja nas je pobijedila sa cak 4-0 a mi smo im u drugoj utakmici uzvratili istovjetnim rezultatom i tom utakmicom dva kola prije kraja prvenstva skocili na prvo mjesto koje nismo vise ispustili. Izmjenjivali smo se tokom sezone na prvome mjestu, 3.kluba su konkurirala za naslov a to smo mi, Murica i AC Milan. Bilo je tu jos jakih timova, a jedna od zanimljivosti je svakako i ta da smo u ligi bili sa nekim nasim prijateljima koji uspjesno vode svoje klubove na vecim levelima, radi se o klubu NTNKII kojeg vodi uspjesni menadjer Milan Vasic te o Dusan FC kojeg vodi menadjer Dušan Miloradov.




    Liga prvaka

    Postignuti golovi - 26
    Primljeni golovi - 12




    Nakon proslogodisnjeg osvajanja ovog natjecanja, ciljevi u ovoj sezoni su nam bili da prodjemo grupu i da probamo stici sto je dalje moguce, zbog novaca jer nismo bas bili u najboljoj novcanoj situaciji.

    Grupa je bila prolazna i sa 4 pobjede i 2 remija ostvarili smo prvo mjesto.










    Prosli smo u osminu finala kao prvi i stvarno se nismo nadali da cemo daleko dogurati, jer je u natjecanju bilo stvarno veoma jakih klubova i dosta klubova jacih od nas.

    Redom su pali - Sikirevci FC, Rayo Vallecano, Stipura i Natalija FC i svi su osim Raya Vallecana bili jaci od nas. Pogotovo su nam drage pobjede u polufinalu i finalu jer se radilo o stvarno jakim klubovima i aktivnim menadjerima no briljantnim reakcijama u tim utakmicama uspjeli smo da osvojimo ovo vrijedno natjecanje dvije sezone za redom.



    Kup



    A ovo je posebna prica..

    Prva tri protivnika smo prosli bez nekih vecih uzbudjenja iako nije bilo lako, sto se moze vidjeti i po rezultatima.





    A onda osmina finale..prepreka koju nikada do sada nismo prosli. U prvoj smo pobijedili sa teskih 2-1 i bilo je jasno da nas u uzvratu ceka tezak posao. Tako je i bilo, nakon sto smo poveli, protivnici izjednacavaju i skoro nam u zavrsnici meca zabijaju za produzetke, no uspjeli smo da izdrzimo do kraja i po prvi put u povijesti se plasirali u cetvrfinale ovog natjecanja. F.K. Senjak je pao i slavlje je pocelo.

    A u cetvrtfinalu pravi triler protiv F.C. Galacticosa. Prvu smo igrali u gostima i jako lose smo usli u mec, vec na poluvremenu smo gubili sa 2-0, pa 3-1..a onda u nevjerovatnom preokretu uspjeli smo da zabijemo 3 pogotka a zadnji pogodak u 89.minuti za pobjedu, dao je Pesic za nevjerovattnih 4-3 za nas. U uzvratu smo pobijedili sa 1-0 i nevjerovatno slavlje je pocelo, osvojili smo svoj prvi trofej u kupu a apsolutno svi su bili uvjereni da mozemo osvojiti napokon ovo natjecanje.

    I stiglo je polufinale..protivnik nam je bio ekipa J.Z FC protiv kojeg smo prvu igrali u gostima. Nije bilo dobro, protivnik je dominirao, poveo 2-0 i prava je sreca sto smo uspjeli postici taj jedan veliki pogodak nade..

    A onda uzvrat..sve je bilo odlicno, igrali smo jako dobro, i do 88.minute vodili 2-0..vec su nam cestitke pocele pristizati..a onda hladan sok..protivnik se uzmuvao, stavio neku cudnu ilegalnu formaciju i u zadnjeg napadu pogodio za produzetke..tamo nije bilo golova pa smo stigli i do penala..i izgubili..Szacjc i Udovicic promasili su svoje penale a protivnik je sve pogodio i prosao dalje.

    Veliko ogorcenje jer smo primili pogodak protiv ilegalne formacije i u zadnjem napadu..

    San o naslovu se zavrsio..ali barem smo osvojili svoj prvi trofej u ovome natjecanju...do nekog sljedeceg puta i nadamo se napokon naslova..



    Ambicije za sljedecu sezonu

    Nas najveci niz osvojenih prvenstava je bio 4 za redom..sad imamo novi cilj, zelimo 5 prvenstava osvojiti za redom, za sada smo na broju 3..dakle glavni cilj nam je osvojiti ligu, za kup i ligu prvaka cemo vidjeti..planiramo nabaviti u skoroj buducnosti neke zvanicne dresove pa cemo vidjeti koliko cemo potrositi tokena za novi prijelazni rok..

    Last edited by Aleksandar Ilok; 05-31-2014 at 02:08 PM.
    Sezona 27, Level 27


  10. #100
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Jedan prijatelj cisti stare profile koji mu se gase, pa nas je odlucio pocastiti sa par veoma lijepih dresova



    Sezona 27, Level 27


Page 10 of 39 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast