Page 12 of 39 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 111 to 120 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

  1. #111
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    NK Dunav Ilok - pobjednici polusezone 13 level



    Prvi smo sa 10 pobjeda, 1. remijem i 2 poraza, imamo bod vise od drugog i nismo zadovoljni. Ti porazi su bili neocekivani i to od dosta slabijih timova, a sa glavnim konkurentom, Crvenom Zvezdom, kuci smo remizirali, da nismo imali ta 2 glupa poraza, imali bi 7 bodova prednosti, ovako jos moramo na noge Crvenoj Zvezdi a i imat cemo dosta nezgodnih meceva i neugodnih protivnika. Zelimo po drugi put u povijesti da osvojimo 4 lige zaredom te je motiv velik, igraci se pod hitno moraju trgnuti jer su usli u veoma lose razdoblje i nikako da isplivaju.

    Liga prvaka

    Grupu smo prosli kao prvi sa 5 pobjeda i jednim porazom, ali kakvim porazom..doma smo cak 6-0 izgubili..



    Lose smo se proveli i u prvoj utakmici osmine finala, izgubili smo sa 3-0 i nakon 2 osvojene lige prvaka za redom, vjerovatno je gotovo ove sezone za nas, mada daleko od toga da cemo se predati, dat cemo sve od sebe da nadoknadimo rezultat pa sta nam Bog da.



    Kup

    Za sada sve ide po planu, usli smo u cetvrtfinale i slijedi nam borba za trofeje. Protivnik je momcad koja je nesto od nas slabija





    U prvenstvu ne stoje bas najbolje



    ali se nalaze u izuzetnom dobrom nizu od 5 pobjeda, dok mi u zadnjih 5 utakmica imamo cak 3 poraza. Jako brinu visoki porazi i jako losa forma, neki igraci su mi poceli dobijali ocjene 4 i 5 i to nas dosta brine jer nikako da pronadjemo nacin da ih trgnemo, a slijede presudne utakmice u svim natjecanjima.

    Sezona 27, Level 27


  2. #112
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Eto ispali smo i iz lige prvaka i iz kupa i sada nam ostaje samo prvenstvo koje sad svim silama zelimo osvojiti, sto zbog trofeja dakako sto zbog toga jer zelimo izjednaciti nas stari rekord od 4 uzastopna prvenstva.

    Stoga smo donijeli neke odluke u nadi da cemo napokon uci u jedan poduzi pobjednicki niz za sto imamo dobru priliku jer sljedeca 4 kola imamo lakse suparnike.

    1,U prvu nam ulaze neki igraci koje smo posjeli na klupu jer smo barem po ocjenama, doveli bolje igrace, no oni nisu zasad opravdali taj epitet.

    2.Takodjer stavit cemo bonuse na maximalno bez obzira na snagu i kvalitet suparnika, istina da cemo svakom utakmicom ici u odredjeni minus ali osvojimo li ligu, lijepi iznos ce nam kapnuti pa cemo imati para i za sljedecu sezonu.

    Te odluke donjeli smo na hitnoj sjednici upravnog odbora i pocinjemo ih primjenjivati od sutrasnje utakmice.

    Imamo i veliki problem, nemam dovoljno plavih kofercica, to nam se vec sezonama nije dogodilo ali eto sada je, imamo samo plavih i srecom da ulazimo u seriju laksih utakmica gdje se nadamo da cemo ih dovoljno prikupiti i da cemo biti maximalno spremni za Crvenu Zvezdu kojoj idemo u goste i ta tekma ce vjerovatno odlucivati o prvaku.

    NEMA PREDAJE!!!!
    Sezona 27, Level 27


  3. #113
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Nabavili smo komplet Grcke

    Sezona 27, Level 27


  4. #114
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Pobjeda u velikom derbiju od 1-0 i ovom pobjedom smo jako blizu naslovu, pobjegli smo na 5 bodova prednosti 3 kola prije kraja i mozda vec sutra obezbijedimo naslov posto Crvena Zvezda ide na tesko gostovanje protiv 3. na tablici.

    U ovoj utakmici smo od pocetka nametnuli svoj ritam, no prvo poluvrijeme je proslo bez konkretnog ucinka. Krenuli smo u 4-1-3-2 formaciji i vidjeli da nesto moramo mijenjati. Najprije na poluvremenu uvodimo AMC umjesto jednog MC i pocinjemo napokon igrati kako treba, mada ni protivnik nije bio bezopasan. Ipak kljucni trenutak dogodio se u 68.minuti kada vadimo iz igre jednog DC i DMC i uvodimo AML i AMR sto nam se brzo isplatilo posto je bas nas AMR Gariddo u 74. minuti zabio jednim dalekometnim sutom.

    I nakon tog pogotka imali smo nekoliko izglednih prilika koje nismo iskoristili, i u 88.minuti sijevnula je jedna kontra Crvene Zvezde, loptu smo vec vidjeli u golu ali ona ipak zavrsava na stativi i odnosimo ogromna 3 boda sa ovog najtezeg gostovanja.

    Bila je ovo 7 pobjeda u nizu u ligi, i sad ne smije biti opustanja kako ne bi kompromitirali naslov prvaka jer podsjecam, u slucaju istog broja bodova Crvena Zvezda bi odnijela naslov zbog mnogo bolje gol razlike.







    Hvala svim navijacima na podrsci



    Sezona 27, Level 27


  5. #115
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    To je to, liga je nasa





    Sezona 27, Level 27


  6. #116
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    I 10. pobjeda u ligi za redom, dostojno smo se oprostili od ove sezone pred nasim navijacima, a sad slijede novi izazovi..





    Sezona 27, Level 27


  7. #117
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Rezime Sezone 13 - NK Dunav Ilok

    Tim na pocetku sezone



    Tim na kraju sezone





    Statistika sezone





    Medju prvih 5 imamo samo Nestora Garidda koji je 2 na ljestvici asistenata



    Prvenstvo



    Iako smo na kraju osvojili 1.mjesto sa 9 bodova prednosti nad drugoplasiranim, nije bilo uopce lagano, bilo je neocekivanih poraza i remija i dugo vremena smo bili na drugome mjestu, no kolo prije medjusobnog dvoboja sa prvom Crvenom Zvezdom oni su kiksali i otisli smo na 2 boda zaostatka a onda smo u medjusobnoj utakmici odnije pobjedu u gostima i to je bila kljucna pobjeda.

    Nakon losih rezultata, uprava NK Dunav Ilok odlucila je uvesti neke mjere, tako da su igrali neki igraci koji do tada nisu bas nastupali, a i bonuse smo stavili na maksimalne iako smo znali da cemo iz utakmice u utakmicu ici u minus, no na kraju se to isplatilo jer smo od tada zaredali 10 pobjeda za redom i osvojili ligu.

    Liga prvaka










    Prvih 5 kola bilo je kao iz snova..ostvarili smo pet pobjeda i osigurali prvo mjesto. A onda zapocinje nas pad u svim natjecanjima..u domacoj utakmici protiv Santosa gubimo na domacem terenu sa nevjerovatnih 6-0, nismo bili aktivni ali svejedno bio je to prevelik moral, od te utakmice sve nam je krenulo nizbrdo..



    Na kraju smo ispali od kasnijeg pobjednika Lige prvaka no bolila nas je tolika nemoc, izgubili smo sa ukupno 5-0 i nakon sto smo dvije sezone za redom osvajali ovo natjecanje, u osmini finala smo se oprostili od njega.


    Kup







    Ispali smo u cetvrtfinalu ovog natjecanja, kao i u Ligi prvaka, ispali smo od kasnijeg pobjednika, i to velikom dijelim i zbog gresaka mladog menadjera naseg kluba, na kraju su bila presudna dva gola koja smo primili na nasem terenu.

    Ono sto nas veseli, do prosle sezone najveci uspjeh u kupu nam je bila osmina finala i kad bi i stigli do tamo, ispali bi redovno, pa iako nismo ostvarili proslogodisnji uspjeh i 3 mjesto, raduje da smo stigli barem do cetvrtfinala ovog natjecanja.


    Ambicije za sljedecu sezonu

    Ambicije su uvijek velike, no bilo bi lijepo ostvariti i 5 prvenstava za redom, ovo je drugi put u povijesti naseg kluba da smo ostvarili 4 prvenstava u nizu.
    Sezona 27, Level 27


  8. #118
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091


    Ove sezone nastupamo u sljedecoj garnituri.



    Trenutni tim



    Jos nam fali tu nekoliko igraca za kombinaciju..no kako su zeznuli ovaj prijelazni rok, pitanje kada cemo uzeti te igrace..

    Prodani igraci



    Legenda naseg kluba, boljeg napadaca nikada nismo imali, toliko puta nas je spasio u ovih 5 sezona u nasem dresu, odigrao 119 utakmica i postigao 70 pogodaka.

    Ivane Djukanovicu, hvala ti za sve postugnute golove za nas klub i zelimo ti veliku srecu u daljnjem nastavku karijere.



    15 golova u 40 utakmica, korektno obavio svoj posao.



    14 golova u 107 utakmica, nevjerovatno pouzdani stoper koji nas je i na poziciji DMC cesto odusevljavao, igrac kojeg samo pozeljeti mozes. Cristian Pascalao hvala ti za sve sto si uradio za nas klub.


    Iz omladinske skole.



    7 golova u tocno 100 utakmica koliko je odigrao u nasem dresu. Takodjer veoma pouzdan stoper i hvala na svemu sto si napravio za nas tim.



    12 golova u 66 utakmica, ocekivali smo vise, no imao je svojih blistavih trenutaka.



    31 gol u 67 utakmica. Prvu sezonu je briljirao i odigrao na vrhunskome nivou, drugu je bio mnogo slabiji, dijelom i jer je bio zrtva taktike..u svakom slucaju svojim pogotcima nas je cesto razveselio i hvala ti na svemu sto si dao za nas klub.


    Branio na 36 utakmica i korektno obavio svoj posao.

    Dovedeni igraci















    31 token za 7 igraca. Cetvorica su vec skauti a uskoro ce i ostala trojica to postati.

    Sezona 27, Level 27


  9. #119
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Ilok
    Posts
    2,091
    Toliko zeljeno pojacanje, Milan Vasic, napokon je stigao u nas klub za 1 token

    Sezona 27, Level 27


  10. #120
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    1 skil do scouta...lepo,lepo...

Page 12 of 39 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast