OK, ja ne mogu da vjerujem, sta da kazem sad nakon ovog nego da se prvo dobro nasmijem..cek sad cu..HHAHAHAHAHAHAHHAH
Dakle neki dan sam igrao Ligu prvaka, domacu utakmicu..i izgubio sa 5-1, time da sam 4 gola primio sa igracem vise. Za danasnju uzvratnu utakmicu sam postavio taktiku, sve u napad, bez bonusa, reko ajde da se barem dostojno oprostim i nesto zaradim, nisam bio ni aktivan jer je subota kad volim duze spavati..i imam sta vidjeti kad sam dosao..pobijedio sam 5-1 prosao dalje na penale..
Ovo je nas najveci preokret u povijesti
Briljirao je Patkovic, bas u pravome trenutku jer vec neko vrijeme opada u formi no danas je zabio dva gola iz igre i jedan iz penala.
Odigran je derbi u ligi protiv najkvalitetnijeg tima i ostvarena je minimalna pobjeda s kojom smo povecali prednost na 6 bodova. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je a tko drugi nego Hasanpour.
Lijepa prednost, no nije to gotovo..imamo teske meceve, vec sutra nas ceka jedan tezak, a treba odigrati i protiv 3. a i 4. na tablici koji nas je vec dobio na nasem terenu.
Hvala navijacima na velikoj podrsci
U prvoj polufinalnoj utakmici lige prvaka, dozivjeli smo debakl i poraz od 4-1 cime smo vjerovatno zavrsili ovosezonsko ucesce u ligi prvaka. Mogli smo i gore da prodjemo pa je prava sreca da smo zabili barem taj jedan, gol nade, mada je to vise pocasni pogodak..tesko da cemo se vratiti kao u proslom kolu kad smo nadoknadili poraz od 5-1 i prosli dalje, jer protivnik je kvalitetan i jak i nece si tako nesto dozvoliti.
Posebno nam je zao nasih divnih navijaca, koji su se u pola dva ujutro okupili u dosta velikom broju ne bi li nam pomogli, no nije nam ni to pomoglo, a njima jedno veliko hvala.
Ne smijemo sad ocajavati, u prvenstvu ima jos 5 kola do kraja a mi igramo jos 3 veoma teska meca od kojeg je prvi vec danas gdje docekujemo 3. na ljestivici , pa kako ne bi ugrozili prvenstvo, vazno je da danas odigramo jedan dobar mec i pobijedimo za sto mirniju zavrsnicu.
Rezime Sezone 14 - NK Dunav Ilok
Tim na pocetku sezone
Tim na kraju sezone
Statistika sezone
Medju prvih pet imamo najboljeg strijelca i najboljeg asistenta, naravno tko drugi nego ove sezone briljantni Mehdi Hasanpour
Prvenstvo
I peta titula za redom u ligi je tu. Nije bilo lagano, no ipak smo se na kraju pokazali kao najbolji i zasluzeno osvojili prvo mjesto.
Liga prvaka
Osvojili smo 3.mjesto i sa njim smo i vise nego zadovoljni, ovosezonska liga prvaka nam je koristila da zaradimo novac i da igraju igraci koji inace manje igraju, i tako je i bilo u grupi, kasnije smo igrali sa najjacim sastavom no protiv ovosezonskog pobjednika nismo mogli.
Lijepu svotu novaca smo zaradili i izvukli se iz financijskih problema, a eto osvojili smo i trofej.
Utakmica koju cemo zauvijek pamtiti je ona protiv fk bombarder u cetvrtfinalu. Prosto nevjerovatno zvuci da smo prvu utakmicu kod kuce, sa igracem vise..izgubili sa velikih 5-1..u uzvratu smo slavili istim rezultatom i na penale prosli dalje, bio je ovo najveci preokret u povijesti nasega kluba.
Kup
Ispali vec u kvalifikacijama..FC ATTIKA je jednostavno bila puno bolja i igrala sa formacijom protiv koje mi nismo imali lijeka, zasluzeni prolazak dalje a mi se nadamo nekom boljem rezultatu u sljedecoj sezoni.
Last edited by Aleksandar Ilok; 07-27-2014 at 08:55 PM.
Ove sezone nastupamo u sljedecoj garnituri
Odlucili smo da ove sezone ne igramo u sluzbenim dresovima reprezentacije..bice prilike i za to, jako nam se svidja ova garnitura malo starijih dresova.
Sve ostalo cemo naknadno ubaciti kako budemo imali vremena sa kojim smo jako lose..stoga i preuranjena tema.
Tijek sezone - http://forum.topeleven.com/top-eleve...vam-ide-4.html
Last edited by Aleksandar Ilok; 07-27-2014 at 09:23 PM.
Ovo je trenutni tim, nazalost nismo uspjeli nabaviti kvalitetnijeg AMR MR.
U Ligi prvaka smo stopostotni
a u kupu smo u 2 kolu nazalost ispali protiv starih rivala, nakon dobrih 1-1 u gostima, kod kuce nismo bili aktivni i zavrsilo je 2-2 i nesretno smo ispali.
U ligi nije bajno, no dizemo se
Nazalost nemamo vremena zbog posla da budemo aktivniji
Stigli novi dresovi i grbovi u nasu kolekciju
Evo i mene da napisem sta se napravilo u polusezoni, zbog obaveza ne stignem da svaki dan pisem rezultate.
NK Dunav Ilok - pobjednici jesenskog dijela prvenstva
Nakon pravog kaosa na pocetku prvenstva, neocekivanih poraza i remija, uigravanja, stvari su napokon sjele na svoje mjesto i nizom dobrih rezultata osvojili smo prvo mjesto.
Momcad sada izgleda ovako, fali nam jos kvalitetan AMR MR 94 pa ako netko ima neka se javi
U ligi prvaka smo zavrsili prvi u skupini, sa 5 pobjeda i porazom
A odlicnu utakmicu smo odigrali u prvoj utakmici osmine finala u gostima gdje smo rijesili sve dvojbe i visokom pobjedom od 5-0 plasirali se dalje.
A kup je ponovno posebno bolna prica. Nakon rekordne pobjede u 2 utakmice od 21-0, sljedece kolo igrali smo protiv velikog rivala i dobro nam poznatog kluba, Borca. Prvu smo igrali u gostima i odigrali fantasticnih 1-1 a zbog spleta losih okolnosti, u revansu smo odigrali 2-2 i ispali zbog gola u gostima. Nazalost imali smo dogovor sa prijateljem da ce pratiti tu utakmicu posto ja sa posla nisam mogao, no njega je nesto sprijecilo tako da nismo mogli utjecati na utakmicu, a siguran sam da bi prosli dalje samo da sam mogao biti online.
Jos zelim da se zahvalim svima koji povremeno dodjete da navijate za mene, navijam i ja kad god mogu da stignem.
Kad je najteze, mi smo najjaci
Nakon silnih remija u derbijima sinoc smo dozivjeli neugodni poraz koji nas je bacio na 3 mjesto na ljestvici, lopta nikako nije htjela da udje u gol
Da stvar bude gora, vec danas je trebalo igrati sa nakon jucerasnjih rezultata, prvog tima na ljestvici. Remijem bi pali na 5 mjesto, porazom pali na 6-to s time da bi nam 7. bio udaljen samo jedan bod. Eh, od zelje za naslov do borbe za prolazak levela...
Ali danas smo odigrali jednu velicanstvenu utakmicu i pobijedili sa cak 6-0 i time se opet popeli na prvo mjesto i dijelimo isti broj bodova sa ovima koje smo danas razvalili. Bit ce ovo veoma jedna napeta zavrsnica do samoga kraja.
Vazno je napomenuti da smo polufinale lige prvaka i sve ostale rezultate ostvarili bez da smo dali ijedan bonus, imali smo financijskih poteskoca, danas smo prvi put stavili max. bonuse i isplatilo se, i do kraja cemo prvenstva igrati sa bonusima, je da dosta gubimo novaca, ali isplatit ce se ako osvojimo i 6 naslov u nizu