Page 13 of 39 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast
Results 121 to 130 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    1 skil do scouta...lepo,lepo...
    Uzeo ga na pregovorima.

No sad kad sam ispao iz kupa, nisam imao potrebe za novim pojacanjima, al eto dogodilo mi se da su mi sad dvojica prihvatili ponude i sto je najgore imam nikad manje novaca, a ta dvojica mi ne mogu igrati jer nikako ne mogu prodati dvojicu igraca.

S jedne strane mi je drago jer ova ekipa ista takva kakva je ce igrati i sljedece sezone, posto idem na more bas pred kraj ove ili pocetkom sljedece i nece me biti online, pa da se bar kako treba uigraju, vremena imam i zelim osvojiti ovo prvenstvo jer sljedece vjerovatno necu, bojim se da bi sljedeca sezona mogla biti prva bez ijednog trofeja, no dobro..vratiit cemo se jaci

Evo novih igraca, obojici fali jedan skill do skauta

NTNK likes this.
    Sezona 27, Level 27

Napokon smo prodali jednog igraca, jos jednog i to je to..

Sezona 27, Level 27

I zadnji igrac je prodan

Sezona 27, Level 27

Danas je 1.rodjendan nasem klubu

Stadion je bio pun, igraci maksimalno spremni, kao i protivnikovi i spektakl nije mogao izostati.

Uprilicen je i lijep vatromet koji nikoga nije ostavio ravnodusnim.

Brzom, atraktivnom i napadackom igrom, pitanje pobjednika smo rijesili jos u 1.poluvremenu, pobjeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, tako da su nogometasi NK Dunav Ilok bas lijep dar podarili navijacima na stadionu Fruška Gora.

Sutra igramo tezak mec protiv 4. na tabeli koji je samo 3 boda iza nas. Igramo u gostima i nadamo se da cemo se vratiti kuci sa punim plijenom.

Hvala svim navijacima na podrsci

Sezona 27, Level 27

Kakva utakmica na stadionu Fruška Gora. Igrali smo sa prvoplasiranom ekipom prvenstva i pobjeda je bila imperativ.

Poceli smo malo opreznije, sa 451v i to se pokazalo kao veoma los potez, slabo smo igrali a protivnik nam je u 11. i 40. minuti zabio dva gola i otisao na odmor sa ogromnom prednoscu od dva gola razlike.

U poluvremenu mijenjamo taktiku i krecemo u sa 32212 formacijom, strijelice apsolutno svim igracima stavljamo na naprijed, veoma napadacki i u 53. minuti nas car, nas jedan od najboljih napadaca koje smo ikada imali, Hasanpour, smanjuje na 2-1. Protivnicki menadjer je poceo lutati u formacijama jer je vidio da smo stisnuli, pa je u 60. minuti tu zbrku iskoristio a tko drugi neko opet Hasanpour i izjednacio na 2-2..

U 73.minuti dajemo sansu nasem napadacu od 4 zvijezdice koji nas je u proslosti veoma znao razveseljavati, a i iz igre vadimo napadaca Radojevica, mijenjamo postavku na dugi pasovi i nadamo se kako cemo postici i 3 pogodak, no skoro ga primamo, samo dobre vile su nas spasile.

A onda u se u 87.minuti ponovno ukazuje..a tko drugi nego Hasanpour, ulazi u kazneni prostor, prolazi trojicu igraca i zabija za veliki preokret i veliku erupciju odusevljenja na stadionu Fruška Gora. Uspjeli smo pobijediti 3-2 i vratiti se tamo gdje nam je nesumnjivo i mjesto, na prvo mjesto u prvenstvu.

Da smo izgubili bilo bi to veoma nezgodno jer bi nam pobjegli na 4 boda razlike, ovako smo mi prvi i zelimo tu i da ostanemo.

Hvala navijacima

Sezona 27, Level 27

NK Dunav Ilok - pobjednik polusezone, level 14

Za pocetak da predstavimo nasu kolekciju dresova koje smo nabavili ove sezone, a danas smo dosta toga kupovali.

Dakle prve 4 kolekcije su dresovi i grbovi koje cemo koristiti u sljedecim sezonama, Hrvatsku samo kad igra nasa repka (koristili smo ovu kolekciju dok smo igrali na SP) a uzeli smo i nase susjede, Njemacku ciji smo veliki fanovi, te USA.

Uzeli smo i dres koji cemo sigurno koristiti u buducnosti

Te grb i dres kako bi upotpunili nasu kolekciju

Sto se tice prvenstva, danas smo pobijedili u gostima 0-3 i pobjegli pratiteljima na 4 boda.

Medju najboljim strijelcima, asistentima i najbolje ocjenjenima nasao se a tko drugi nego VELICANSTVENI Hasanpour

U LIGI PRVAKA smo suvereno prosli skupinu sa igracima koji manje igraju, a u prvoj utakmici osmine finala igrali smo u najjacem sastavu i u gostima pobijedili 6-0 i plasirali se u cetvrtfinale ovog natjecanja.

A u kupu veliko razocarenje i ispadanje vec u kvalifikacijama

Sezona 27, Level 27

Nabavljen novi grb i osvojen jedan dres u nagradnoj igri (pogoditi rezultat finala SP)

Sezona 27, Level 27

Zahvaljujuci uspjesnom dealu sa Pricop Cătălin nabavili smo dres koji smo dugo trazili

Sezona 27, Level 27

Rookie Немањићи ФК's Avatar
    Uuuuu... Prilicno zavidnu kolekciju imas i ti. Svaka cast! Kida ovaj poslednj dres. On, garniture Argentine i Grcke, kao i grb koji si koristio 11. sezone (on posebno) su moji "favoriti". Mada su i ostali odlicni, da me ne shvatis pogresno. Jedva cekam 9-ti, da legne plata, pa da i ja krenem malo u soping avanturu.
    Takodje, sam zadivljen i tvojom karijerom menadzerstva. Svaka cast! Samo jel stvarno toliko nerealno osvojiti taj kup? Najiskrenije ti zelim da taj jedini trofej koji ti fali u vetrinama osvojis vec sledece sezone.
    PS. Ako nije neka tajna, na kom serveru igras?
    Ziv bio!

Zahvaljujuci jos jednom uspjesnom dealu sa Pricop Catalinom nabavili smo jos nekoliko dresova i jedan grb

Sezona 27, Level 27

Page 13 of 39 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast