Results 1 to 10 of 387
Like Tree192Likes

Thread: NK Dunav Ilok ( Ex Slobodni Net)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar

TIM NA POCETKU SEZONE

TIM NA KRAJU SEZONE

Do pocetka sezone smo imali jednog skauta a do polusezone smo i ostale istrenirali, ukupno 9 skauta u timu. Pred kraj sezone smo prodali neke igrace koji vise nece dobiti priliku u nasem klubu.

U prvih pet strijelaca lige, imamo dva igraca, Djukanovic je na drugom mjestu a Pesic na cetvrtom

Takodjer Pesic je bio jedan od najboljih asistenata

Rezime sezone

KUP

Da krenemo od manje dobrih stvari. Klubu kao sto je nas se ne smije dogoditi da vec u pretkolu ispadnemo, no nama se eto dogodilo. Sto je najgore, u gostima smo sa starom ekipom izvuli 0-0 a sa skroz izmjenjenom ekipom sto kod kuce kiksali, primili taj nesretan gol i ispali na kraju.

LIGA PRVAKA

Nakon dugo vremena smo bili prvi u grupi, no u osmini finala je dojam da smo prelako ispali, protivnik je igrao jako dobro i nismo se proslavili bas.

PRVENSTVO

Zbog prvenstva su patila ostala natjecanja, sve smo ove sezone podredili prvenstvu jer smo igrali sa mnogim starim aktivnim rivalima i jos nekim jakim klubovima, ukratko bila je ovo najjaca liga do sad koju smo igrali. A bome bila je i uzbudljiva...jako puno velikih derbija smo igrali i sve velike derbije kod kuce smo pobijedili uz pomoc nasih vjernih i brojnih navijaca.

Apsurd je taj da sam u cijeloj sezoni bio na prvom mjestu, osim jedno kolo kad smo bili drugi, a evo do zadnjeg kola nismo bili sigurni hocemo li osvojiti ligu, da sam izgubio recimo sa dva razlike, naslov ne bi bio moj.

Mnogo zivaca, vremena i truda je utroseno u ovu sezonu i bez lazne skromnosti mogu da kazem..zasluzili smo ovo

AMBICIJE ZA SLJEDECU SEZONU..

Tesko je rec..sponzori nam vise nisu jaki kao nekad, nema se mnogo tokena..moguce je da cemo sa istim kadrom pokusati nesto u sezoni 11, mozda dovedemo par pojacanja..za sada se jos nista ne zna

Last edited by Aleksandar Ilok; 04-05-2014 at 11:28 PM.
    Sezona 27, Level 27