192Likes
-
VIP
Ok, igrali smo uzvratnu utakmicu osmine finala lige prvaka, prvi susret je na mome terenu zavrsio 1-1 i bilo je to veliko razocarenje jer sam imao posjed, publiku, puno sam kvalitetniji, on neaktivan itd..no ovo danas je bila jedna od najuzbudljivijih utakmica u povijesti nasega kluba, no ne zbog igraca, vec zbog servera, radnoma ili kako to vec nazvati. Doslovno nevjerovatno..
Poveli smo u 5.minuti, povecali prednost u 21. minuti a protivnik smanjuje u 32.minuti. U 56. i 59. povecavamo prednost na 4-1 i naravno svatko normalan bi mislio da je stvar gotova...nisam od onih koji puno kukaju na server, top eleven, random..kukao sam samo u kupu ali ovo danas..ne znam sta bi rekao.
I tako mi dolazimo do 72.minute gdje protivnik smanjuje na 4-2..i odjednom sve se zamrznulo na par minuta...

Prmijetili su to i drugi te mi uspaniceno pisu na facebooku sta se to dogadja..
teorije zavjera su se vec u mojim glavama radjale jer nije prvi put da nekome prekinu tako mec pa ispadne sasvim drugaciji rezultat..no na moj veliki sok, decki sa facebooka mi javljaju da je rezultat 4-4..ono wtf? Ne samo da sam u 76. i 77. minuti primio golove, vec ja to uopce nisam vidio...dok je kod njih bilo 4-4 kod mene se pocelo igrati i bilo je i dalje 4-2...i bilo je bas kako su mi drugi rekli...bila je 82.minuta kada mi javljaju da je mec zavrsio..a kod mene jos traje..dakle strepnja do kraja, pa ne mogu vjerovati da se ovo dogadja, ovog lika sam trebao razvaliti, bas kao sto sam i krenio kad sam vodio 4-1.. Da ne povjerujes..

Hvala mojim divnim navijacima

Prosli smo dalje ukupnim rezultatom 5-5, zbog golova u gostima..
Tags for this Thread