6Likes
-
Sezona 9 (Ova sezona je počela loše. Potrošio sam oko 60 tokena na 2 igrača. Nisam uradio ono što sam rekao - da čekam 5-6 dana i onda kupujem igrače. Kajem se sada jer posle 6-7 dana sam doveo 5 igrača za po jedan token. Liga je bila interesantna svo vreme. Drugoplasirani je imao 3 boda više od osmoplasiranog i bilo je gusto. Bio sam u toj grupi timova. U 25. rundi sam obezbedio plasman u Ligu Šampiona. Bio sam 4. na tabeli sa samo jednim bodom manje od drugoplasiranog. Propustio sam šansu da budem 2. na kraju. U poslednjem kolu sam remizirao sa petoplasiranim prijateljem i izgubio 2 boda koja bi mi donela 2. mesto i 5M više u klupskoj kasi od nagrada. Kup je bio dobar dok nisam ispao od slabijeg protivnika izgubivši 3-1 posle 1-0 u gostima. Ukupno 3-2. Stigao sam i u finale Lige Šampiona gde sam izgubio 1-0 iako sam ponovo bio jači tim. Na žalost moj igrač je pljunuo protivnika i dobio direktan crveni karton. Tom prilikom ga je i povredio hahaha... Mogla je da bude i bolja sezona, ali nisam tužan. Zadovoljan sam jer su glavni ciljevi ostvareni - kvalifikovao sam se za LŠ, dobio dosta novca od Kupa i LŠa... jedino što mi se nije svidelo je što sam izgubio dosta tokena...)
-
Sezona 10 (Ovu sezonu nisam pratio aktivno zbog toga što sam bio u Nemačkoj oko 10 dana. Danas sam stigao i video sam da sam izgubio u finalu LŠ, a u Ligi bio 4. Solidna sezona. Na početku sezone sam doveo 3-4 igrača i to je to.)
-
Sezona 11 (Sezona u kojoj sam dosta dobro prošao u ligi i u kupu, dok sam se obrukao u Ligi Šampiona. Možda i kazna zato što sam se kvalifikao na sreću prošle sezone... Napadači su mi pokidali, odavno bolje nisam imao. Formacija 3-1-4-2 se pokazala kao veoma dobra što se tiče napada, dok u odbrani kidaju. Negde oko polusezone sam počeo da igram nju umesto 3-5-2 i 3-4-3 i rezultati su se odmah videli. Preporučio bih je svima! Jedino mi je krivo što jedan MC nikako nije uspevao da se uklopi u sistem (Djordjevic) i loše je odigrao celu sezonu. Vidi se i u statistici.)
Nova garnitura za sledeću sezonu. Dosta sam birao i gledao koji grb da uklopim uz dresove, ali svaki koji mi se svideo već koristi 20% igrača. Zato sam odabrao ovaj, mada možda ako izađe neki nov kupim taj nov:
OPROŠTAJ OD LEGENDE!!! Ovu sezonu je proveo na klupi, ali hvala mu na svemu, doneo je puno radosti i sreće meni i mom klubu! Respect za postignut uspeh, golove i igru! Vamos Andres Ledezma!
-
Morao sam da vam pokažem ovog igrača. Neću ga prodati za manje od 30T ako stigne neka ponuda. Nalednik Andresa Ledezme!
59 utakmica, 54 postignuta gola!
-
Sezona 12 (Bilo je odlično u ligi i bio sam prvi, dok nisam izgubio od šestoplasiranog tima koji je imao manji kvalitet za 10... Pao sam na treće mesto i zadržao sam ga do kraja, sa 2 poena manje od šampiona i 1 poen manje od drugoplasiranog. U Ligi Šampiona sam bio najbolji u grupi, ali nekako sam izgubio 2 puta i 3 puta igrao nerešeno, tako da nisam prošao dalje... Ne razumem šta mi se dešava u LŠ... svi moji protivnici su bili dosta lošiji od mene. I KONAČNO - osvojio sam prvi trofej posle 5 sezona!!! Osvojio sam kup! Bio sam dominantan skoro svo vreme. Moja publika mi je pomogla dosta u osvajanju trofeja! Ponovo, moram da kažem da moj tim ima terminatora u postavi! On se zove Dragan Handzic sa 72 gola na 79 mečeva ukupno!!! Svaka čast, Dragane! Mogu reći i da je 3-5-2 sasvim odlična formacija za ovog napadača koji se fascinantno snašao u njoj!)
Evo i njegove statistike:
A i mog tima ove sezone:
-
Sezona 13 (Konačno sam izdominirao u ligi i osvojio je posle mnogo sezona! Srećan sam zbog toga! Ali u Kupu sam ispao u plej-ofu od El-Huremada - tima koji me je prešao za 1 bod prošle sezone u ligi... nakon toga sam se fokusirao prvo na osvajanje Lige, a zatim i na osvajanje LŠ. 7 ili 8 kola pre kraja, znao sam da ću osvojiti ligu, pa sam zato odmarao najbolje igrače za utakmice u LŠ, što je bio pun pogodak! Ali... iznenada sam u polufinalu LŠ morao da igram ponovo protiv El-Huremada... 2. put ove sezone. I prvi meč sam izgubio 2:1... U drugom meču je poveo negde oko 20. minuta (ukupno 1:3 za njega) i morao sam da menjam nešto u igri. Ubacio sam ST umesto DMCa i prešao na formaciju 3-4-3 I POSTIGAO SAM JOŠ 5 GOLOVA i prošao u finale! Nakon toga sam osvojio i ligu i LŠ! Ceo tim je igrao odlično, ali moram da napomenem Santos Nejmara i njegovih fantastičnih 28 asistencija na 44 meča! Takođe i mog najboljeg napadača za sad - Dragana Handžića sa 21 golom na 44 meča! On, nažalost, nije bio u formi kao prošle sezone, ali... Osvojili smo 2 trofeja! Već sam spremio tim za sledeću sezonu, doveo 2 CBa i oba krila - ML i MR za nekih 30 tokena ukupno. Potreban mi je još DMC i spreman sam za odbranu trofeja i dodavanje Kupa u moju kolekciju!)
-
Sezona 14 (Ovo je najgora sezona u istoriji kluba. 5. mesto u Ligi... Nema Lige Šampiona sledeće sezone - nema ni novca. Menadžer razmišlja o napuštanju kluba, ali nije još uvek rešio da li da napusti klub ili pauzira jednu sezonu. LŠ je bila solidna - 1/4 finala je uspeh ako uporedimo ovaj klub sa ostalima. Kup je bio još bolji - 1/2 finala. Ali Liga... bez reči. Tim je bio na 2. mestu 6 rundi pre kraja, ali su tada igrači počeli da gube motivaciju i želju za pobedom. Najviše sam ljut na vezne igrače 2 MC-a koji nisu opravdali očekivanja. Obojica će biti rezerve sledeće sezone ako odlučim da ostanem u klubu. Fabregas, istina, jeste postigao 11 golova, ali je imao samo jednu asistenciju... Uprkos tome što imam novca, neću kupovati ništa više sledeće sezone.)
-
Sezona 15 (Odlučio sam da ne igram ove sezone zato što nisam imao tokene i novac, pa sam samo trenirao trenutni tim. Sledeće sezone očekujem da osvojim sve sa ovim timom. Možda kupim MC i DL)
-
Sezona 16 (Osvojio sam Ligu, kao što sam i očekivao. Dobra ekipa, dobri napadači. Ništa posebno ove sezone)
-
Sezona 17 (Osvojio sam Ligu ponovo! Ovog puta je bilo interesantno jer je svako mogao da pobedi svakoga. Ali ja sam imao nešto što niko drugi nije imao - moje napadače koji su najbolji!!! Liga šampiona... užas... imao sam najbolji kvalitet ekipe u celoj LŠ, ali nekako sam bio 4. u grupnoj fazi... Kup je bio još gori - prvog dana nisam bio tu da namestim formaciju, a dobio sam 3 povrede u međusezoni i zato sam izgubio 4:1. Nisam mogao da uradim ništa u revanšu da bih prošao dalje)