Gotova je i 4, za sada najlosija sezona nase ekipe, jer smo osvojili samo Ligu.

Liga:
Nismo poceli najbolje, i u ranoj fazi smo izgubili 2 utakmice, dok se prvi tim odvojio na 5 poena, a mi smo bili 3. Ovako je prolazila sezona, dok nse nisu desila 2 kiksa drugog tima, pa mi preuzimamo 2. mesto zahvaljujuci boljoj gol-razlici, ali 1. nikako da izgube. Onda 10-ak kola pre kraja, ova dva tima igraju medjusobno, uz minimalnu pobedu 3. pa ostajemo na 2. mestu, ali sada za 2 boda. Vec u sledecem kolu igramo sa 1. koga deklasiramo 3:0 i konacno preuzimamo 1. mesto zahvaljujuci i dalje gol-razlici. Ali dolazi i derbi sezone, igramo sa tada 2. i minimalnom pobedom preuzimamo 1. mesto sada zahvaljujuci poenima. Do kraja, oni su imali vise kikseva, a ja nijedan, sve same pobede, i osvajamo Ligu na kraju sa prednoscu od 8 poena, i velikim preokretom. Jos jednom je igrac sezone Arie van der Doelen, kao 2. najbolji strelac, najbolji asistent, i najbolje ocenjeni, s obzirom da je onaj prvi na listi igrao samo poslednju utakmicu.

Liga Sampiona:

Poceli smo lose, jedva opstajali u grupi, ali onda smo na jedvite jade prosli kao 2. iz grupe. Posle toga dobijamo verovatno najjaceg protivnika, i pobedjujemo, i bas kada smo mislili da smo osigurali prolaz u 1/2 finale, ispadamo zbog gola u gostima od znatno slabijeg tima.

Kup:

Nema sta mnogo da se kaze, pretkolo smo prosli, ali onda i ovde ispali zbog gola u gostima od slabijeg tima.

Za kraj evo i statistika sezone: