Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Castiga jetoane

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Mihai Si Ioana Stan's Avatar
    credeam ca numai pescari sunt mincinosi ... )) mai minte omu dar nici chiar asa 1-2 tokeni mai credeam, eu de cate ori dau acolo sa vizionez ce au ei imi spun: Ne pare rau,insa nu avem oferte disponibile in acest moment.Va rugam sa reveniti mai tarziu. Si de 3 sap tot asa zice ....

Dreamer
    Quote Originally Posted by Mihai Si Ioana Stan View Post
    credeam ca numai pescari sunt mincinosi ... )) mai minte omu dar nici chiar asa 1-2 tokeni mai credeam, eu de cate ori dau acolo sa vizionez ce au ei imi spun: Ne pare rau,insa nu avem oferte disponibile in acest moment.Va rugam sa reveniti mai tarziu. Si de 3 sap tot asa zice ....
    Mie asa mi-au zis din totdeauna )

Newbie
    Heii , unde este acea reclama ? imi poate face si mie cineva un print sau sa imi explice detaliat ? la mine e doar o reclama cu "joaca top eleven pe android / iphone "

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by andreidelux View Post
    Heii , unde este acea reclama ? imi poate face si mie cineva un print sau sa imi explice detaliat ? la mine e doar o reclama cu "joaca top eleven pe android / iphone "
    Acele clipuri apar ocazional.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Rookie
    m am uitat de curand la un clip , era defapt prezentarea unui joc pe android , l am urmarit si la final mi a aparut mesajul ca am casticat 1 token . dar in realitate nimic

Dreamer
    Quote Originally Posted by Dorin Ddorin View Post
    m am uitat de curand la un clip , era defapt prezentarea unui joc pe android , l am urmarit si la final mi a aparut mesajul ca am casticat 1 token . dar in realitate nimic
    Rușine, Dinu Patriciu!!

Rookie
    eu nu am vazut niciodata filmulete...sau nu le-am observat

Page 2 of 2 FirstFirst 12