Originally Posted by
florian slaniceanu
- in general un jucator buna are si multe stele, sa nu fie prea batran (pentru mine este ok intre 22 - 25 ani), sa te uiti si ce istoric are
- abilitatile conteaza prea putin (eu am jucator cu abilitate lovitri libere si nu a dat nici un gol din loviturile libere), dar este bine daca reusesti sa iei jucatori cu abilitati (sa ai grija ce post are si ce abilitati are) eu caut mijlocas cu abilitate de deschizator de joc, atacant cu abilitate de marcator 1 la 1, extreme cu abilitati de corner, fundas cu zid defensiv sau zid aerian
- ca sa cresti in nivel trebuie sa promovezi, la sfarsitul sezonului sa fi in primele 7 locuri - astfel vei promova in nivelul urmator
- notele sunt relevante, daca are note de 6 - 7, eu nu ma bazez pe ei, ideal sa aiba note de 8 si 7, ocazional fiecare jucator poate primii si nota 10, am avut jucator care a avut 8 / 7 / 8 / 6 / 6 si 10.
- aici e mult de discutat, fiecare are strategia lui. eu joc 4-2-2-2 (4 fundasi + 2 mijlocasi + 2 mijlocasi ofensivi pe extreme + 2 atacanti)
mult succes!