Quote Originally Posted by madflo19 View Post
Da ce ai facut ma nene te ai suparat pe mine?
Dragul meu coleg,eu inteleg foarte bine ce zic
In primul rand e problema mea DACA investesc in echipa si CAT investesc.(am observat ca ai o mica problema atunci cand cineva are o echiba buna,automat inseamna ca a investit masiv)
In al 2lea rand,in zona in care sunt am posibilitatea sa urmaresc 50+ videouri pt pachete de odihna(pe zi)deci am posibilitatea sa mi antrenez jucatorii f mult
In al 3lea rand am spus k acel jucator avea 6*CAND AM INCEPUT SEZONUL si era la fel de bun ca si acum.
Nu l am antrenat in prima zi a sezonului sa ajunga de la 6* la 9*,a fost antrenat la sfarsitul fiecarui meci de doua ori cu restul echipei si f putin separat cand mai avea putin sa obtina o noua stea,iar chestia aia k jucatorul meu e mai bun decat un alt jucator de aceiasi calitate care a fost crescut"normal"nu are nici o logica,jocul "nu stie" ca un jucator este"dopat"

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
punctual:

1. nu sunt suparat pe nimeni, nu am de ce
2. fiecare decide cum joaca, nu este problema mea ce fac ceilalti jucatori si in aceste conditii nu am de ce sa am probleme legate de acest aspect (cred in continuare ca nu ai inteles si nici nu ai observat bine)
3. noi discutat despre anumite situatii:
- abilitatile si anume, daca jucatorii sunt de acelasi nivel, abilitatile te ajuta si iti ofera un mic avantaj (dar acest avantaj nu este garantat, asa cum nici posesia superioara nu iti garanteaza succesul)
- daca jucatorul este super dezvoltat atunci el nu are nevoie de aceste abilitati

cam atat si nimic mai mult