Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
dragul meu coleg, ori nu ai inteles ori te faci ca nu intelegi.

daca ai inceput cu el la 6 stele si l-ai dus intr-un sezon la 9 stele asta inseamna ca ai investit ceva banuti in el si a astfel el a fost antrenat mult mai mult decat jucatorii de acelasi nivel.

in momentul in care se investeste "masiv" in astfel de jucatori atunci eu dau un randament mult mai ridicat

referitor la meciul de cupa - adversarul tau, cu siguranta ca avea mai multe nivele decat tine dar avea jucatori calitativ egali cu ai tai, asta inseamna ca jucatorii adversi s-au dezvoltat normal in timp ce ai tai au fost "dopati", in aceste conditii este normal ca jucatorii tai sa faca diferenta.

despre asta e vorba

in momentul in care jucatorul se dezvolta normal (cca 1 stea pe sezon) atunci abilitatile aduc un minim de avantaj, in momentul in care jucatorul este "super antrenat" prin infuzie de "capital" atunci nu mai este nevoie de abilitati
Da ce ai facut ma nene te ai suparat pe mine?
Dragul meu coleg,eu inteleg foarte bine ce zic
In primul rand e problema mea DACA investesc in echipa si CAT investesc.(am observat ca ai o mica problema atunci cand cineva are o echiba buna,automat inseamna ca a investit masiv)
In al 2lea rand,in zona in care sunt am posibilitatea sa urmaresc 50+ videouri pt pachete de odihna(pe zi)deci am posibilitatea sa mi antrenez jucatorii f mult
In al 3lea rand am spus k acel jucator avea 6*CAND AM INCEPUT SEZONUL si era la fel de bun ca si acum.
Nu l am antrenat in prima zi a sezonului sa ajunga de la 6* la 9*,a fost antrenat la sfarsitul fiecarui meci de doua ori cu restul echipei si f putin separat cand mai avea putin sa obtina o noua stea,iar chestia aia k jucatorul meu e mai bun decat un alt jucator de aceiasi calitate care a fost crescut"normal"nu are nici o logica,jocul "nu stie" ca un jucator este"dopat"

Sent from my LG-D855 using Tapatalk