Ca bine zici
mia spus cineva ca se fac bani buni din jucatorii liberi de contract da is foarte rari la mine pe server si cand apare cate unu ii bataie pe el
nu e de la facilități... e de la cum merge echipa.. de ai victorii pe linie vin suporterii, dacă ai înfrângeri pe linie nu vin
Din cate am observat exista si o realizare negativa "recensiunea" care probabil se refera la recesiune. Spuneti-mi si mie in ce fel de caz ajungi sa pierzi jucator, am fost si eu o scurta perioada pe minus, adica diferenta de timp dintre cumparare si vanzarea unui jucator dar nu mi-a aparut niciun mesaj. Banuiesc ca nu trebuie sa te prinda la un update economic, adica de pe-o zi pe alta......
Daca esti pe minus cu banii,si nu reusesti sa iti acoperi deficitul in 7 zile(asta e termenul)jocul iti va lua automat cel mai bun jucator si mai valoros si ti-l va vinde,pentru a-ti acoperi deficitul. Daca unul nu e de ajuns,i-ti va vinde si pe urmatorul ca valoare !![]()
Last edited by Stratila Alexandru; 01-21-2015 at 03:00 PM.
Multumesc de raspuns, este intr-adevar o perioada de creditare destul de lunga (7 zile) in care te poti redresa usor.