Results 1 to 10 of 15
Like Tree3Likes

Thread: Arkadaşlar oyuncu alamama ve transfer sorunlari olan arkadaşlarim buradan bana ulaşin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Merhaba bende 38 levelim tranfer listesinde 5 yildiz futbolcu günde 2 tane cikiyor o cikanda her gün ayni futbolcu onuda kimse transfer etmiyor zaten 38 levelde böyle mi yada 38 den sonraki tüm levellerde böyle mi ilk 3 yildir oyunuyorum ilk defa böyle bir şey başima geldi kadrom zayif jeton var alacak topcu yok yardimci olabilirmisiniz

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar

Quote Originally Posted by Göksun Demiralp View Post
    Merhaba bende 38 levelim tranfer listesinde 5 yildiz futbolcu günde 2 tane cikiyor o cikanda her gün ayni futbolcu onuda kimse transfer etmiyor zaten 38 levelde böyle mi yada 38 den sonraki tüm levellerde böyle mi ilk 3 yildir oyunuyorum ilk defa böyle bir şey başima geldi kadrom zayif jeton var alacak topcu yok yardimci olabilirmisiniz

Merhaba Göksun aynı sorun bende ve diğer arkadaşlarda da var ben yöneticilere mesajla bildirdim Developer lara bu sorunlar iletildi fakat yoğun oldukları için bu sorunlara bakamadıklarını ilettiler. Beklemedeyim bende. Oyun için büyük güncellemeler olacağını bildirdiler bu güncellemeyle tüm sorun ve sıkıntıların giderileceği belirtildi.

Sizlerde bir düzelme olursa benimle iletişime geçebilirsiniz.