Neyse Hocam En Azından Paran Cebinde Kalıyor Hehhe
Neyse Hocam En Azından Paran Cebinde Kalıyor Hehhe
bende de aynı sorun var 2 sezondur hiç 5 yıldız oyuncum yok teknik bölüme yazdım hatayı kabul ettiler ama hala çözüm yok
Selam Ayhan;
Sorununuzu şuan bizzat bende yaşamaktayım.Bunun için Developerları bekliyoruz.Umuyorum ki düzelecektir.Ne kadar kötü bir durum olduğunu bende biliyorum.Transfer konusu oyunun zaten can alıcı noktası.
Sabırlı bir şekilde beklemenizi öneriyorum.
Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Sorun güncel ve düzeltilmeyi bekliyor
Benim dikkatimi ceken başka bir noktalarda var
1-34.seviyedeyim açik arttirmalarda zaten 5 yildiz göremediğim gibi,görüşmeler kismindada sinirli oyuncular var o oyuncularda benim ile ayni seviyedeki takimlarin oyunculari dolayisiyla adamlar satmiyorlar
2-gözlemcide bile yaşi ve kalitesine değen oyuncu yok eğer oyuncu gencse kalitesi az gelişmişse kaliteli yani almak mantikli secim değil sonucta 50 tokens veriyoruz
3-ayni sorun gecen senede vardi ondan onceki senede vardi ama ne hikmetse benim bir altimdaki ligdeki oyuncularda her gun surusuyle özel yetenekli 33.seviyeye göre 5 yildiz oyuncular var.şimdi ben seneye 35.seviyeye ciksam 34.seviyede 5 yildiz özel yetenekli bir suru oyuncu olacak buna eminim
4-transfer yaptirmiyorsunuz izin verin en azindan oyuncu satabilelim,yani 33 ve 32 seviyelerine uygun özel yetenekli genc o seviyeye göre 5 yildiz gözlemciye tek beceri puani kalmis oyuncularimi satamiyorum.bunun sebebi zannedersem adamlardaki oyuncu bolluğu.resmen kabak tadi veriyor artik