Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
Like Tree3Likes

Thread: Arkadaşlar oyuncu alamama ve transfer sorunlari olan arkadaşlarim buradan bana ulaşin

Banned
    Neyse Hocam En Azından Paran Cebinde Kalıyor Hehhe
    Kara Kedi likes this.

Newbie
    bende de aynı sorun var 2 sezondur hiç 5 yıldız oyuncum yok teknik bölüme yazdım hatayı kabul ettiler ama hala çözüm yok

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Ayhan Nurdan Duman View Post
    bende de aynı sorun var 2 sezondur hiç 5 yıldız oyuncum yok teknik bölüme yazdım hatayı kabul ettiler ama hala çözüm yok
    Selam Ayhan;

Sorununuzu şuan bizzat bende yaşamaktayım.Bunun için Developerları bekliyoruz.Umuyorum ki düzelecektir.Ne kadar kötü bir durum olduğunu bende biliyorum.Transfer konusu oyunun zaten can alıcı noktası.

Sabırlı
    bir şekilde beklemenizi öneriyorum.

Anlayışınız için çok teşekkür ederiz.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Sorun güncel ve düzeltilmeyi bekliyor

Rookie lionboys's Avatar
    Benim dikkatimi ceken başka bir noktalarda var

1-34.seviyedeyim açik arttirmalarda zaten 5 yildiz göremediğim gibi,görüşmeler kismindada sinirli oyuncular var o oyuncularda benim ile ayni seviyedeki takimlarin oyunculari dolayisiyla adamlar satmiyorlar
    2-gözlemcide bile yaşi ve kalitesine değen oyuncu yok eğer oyuncu gencse kalitesi az gelişmişse kaliteli yani almak mantikli secim değil sonucta 50 tokens veriyoruz
    3-ayni sorun gecen senede vardi ondan onceki senede vardi ama ne hikmetse benim bir altimdaki ligdeki oyuncularda her gun surusuyle özel yetenekli 33.seviyeye göre 5 yildiz oyuncular var.şimdi ben seneye 35.seviyeye ciksam 34.seviyede 5 yildiz özel yetenekli bir suru oyuncu olacak buna eminim
    4-transfer yaptirmiyorsunuz izin verin en azindan oyuncu satabilelim,yani 33 ve 32 seviyelerine uygun özel yetenekli genc o seviyeye göre 5 yildiz gözlemciye tek beceri puani kalmis oyuncularimi satamiyorum.bunun sebebi zannedersem adamlardaki oyuncu bolluğu.resmen kabak tadi veriyor artik

Page 2 of 2 FirstFirst 12