O zaman jeton biriktirmeye devam bu ay yani bu sezon çöpe gidicek belliki![]()
O zaman jeton biriktirmeye devam bu ay yani bu sezon çöpe gidicek belliki![]()
Ben yöneticilere kasıtlı yapılıp yapılmadığını sordum çünkü rahat transfer yapabiliyorsan önceden bunu engelleme amaçlı bir nevi transfer yasağı getirilmiş olması saçmalık . Ben ve yönetici arkadaşım bekliyoruz bu sorun belkide çözümü uzun sürebilir net bir şey söyleyemiyorlar kısaca 1-2 ay bile sürebilir.
Jeton sıkıntısı bugüne kadar çekmedim rahat transfer yapabiliyordum ve her zaman ekli olan arkadaşımda görüşmeler sayesinde takımımı kuruyordum bunu engelleme amaçlı yaptıklarını sanar oldum![]()
Her zaman buradayım forumu takipte kal bu sorunun çözülmesi için elimizden geleni yapacağız.Ben hergün en az 10 defa yöneticilerle iletişim halindeyim eğer gelişme olacaksa bildireceğim sizlerede. Bu oyunu yükseltecekler onun çalışması içindeler tamamenBirçok konu hakkında konuştum onlarla fazla bilgi veremeyeceğim ama bekleyin sıkıntılarımız geçecek bende çok illallah ettim fakat sabredelim bakalım bu işin sonu nereye çıkacak
![]()
Bukadar çok kullancısı olan bir oyunun geliştirilmemesi gerçekten büyük skandal,geliştirilmediği gibi hatalarda eksik olmuyor sırf şu konudaki istekler yapılsa şaha kalkar: http://forum.topeleven.com/%C3%96ner...ilikler-8.html![]()