Sorunlarınızı bu linki kullanarak destek ekibine iletiniz: TopEleven Support ...
Ayrıca oyuna girişlerde sorun yaşıyorsanız oyunu silip tekrar yükleyin ve oyuna Facebook'la oynamak için 'Arkadaşınla Oyna' kısmına tıklayarak giriniz.
Sorunlarınızı bu linki kullanarak destek ekibine iletiniz: TopEleven Support ...
Ayrıca oyuna girişlerde sorun yaşıyorsanız oyunu silip tekrar yükleyin ve oyuna Facebook'la oynamak için 'Arkadaşınla Oyna' kısmına tıklayarak giriniz.
Sonraki güncellemelerde bir çok özellik eklenecek. Tüm oyuncularımızın önerileri teker teker kontrol ediliyor.
Antreman ekranında futbolcuların moral ve kondisyonları yüzdesel olarak gösterlmesi daha mantıklı olur bence. Ayrıca antreman puanlarını kendimiz atamalıyız otomatik olarak kime kaç puan gitti göremiyoruz
Selamlar;
Id numaranızı bir bilgisayardan Facebook hesabınızı açtıktan sonra oyuna giriş yapamıyor olsanız bile apps.facebook.com/topeleven/ 'dan "Yardım" kısmına girip "Ağ kimliği ************" yazan yerden ulaşabiliyorsunuz.Giriş yapmasanız bile bu numaranızla destek yerimiz olan Nordeus Support bu yere kayıt olup hesabınızı inceletebilirsiniz.
İlgi ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 01-29-2015 at 07:59 AM.
Dostum hesabinla ilgili provlem olsa android ve pcdende giremem apple storeda yorumlardada ayni sorunu yazanlar olmus yazilimsal malesef..update gelene kadar farkli cihazlarda bakicaz artik
Selamlar;
Anlıyorum sizi fakat bu dediğimi bilgisayara bağlı şekilde yapabilirsiniz.Diğer türlü hesabınız incelenemez ve sorunun tam olarak kaynağı belirlenemez.Elimde olsa,yetkim olsa emin olun siz dediğiniz de çözüm için elimden geleni yapardım.
İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederiz.
Tskler..dostum dedigini yapicam ama oyunu acmiyor bile bir ise yaricagini sanmiyorum cunku direk atiyor acilis ekrani filanda 1-2 saniye siyah ekran ve atma ..neyse tskler yinede