Originally Posted by KMos Tek maçla bu kadar düştü mü? Evet bu kadar düşüyor 1 maçta ve 2. maçta hepsi yorgun...
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Evet bu kadar düşüyor 1 maçta ve 2. maçta hepsi yorgun... benim 2 maçta bu kadar düştü demek ki böyle alışa alışa normal sanıyormuşum :S
Originally Posted by KMos benim 2 maçta bu kadar düştü demek ki böyle alışa alışa normal sanıyormuşum :S Günde en fazla 2 maç zaten resmi olarak oynanıyor senin bu kadar düşüyorsa eskisi ile aynı demek o yüzden senin açından sorun yok
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Günde en fazla 2 maç zaten resmi olarak oynanıyor senin bu kadar düşüyorsa eskisi ile aynı demek o yüzden senin açından sorun yok Aşırı başarıdan oyun dengeleme mi yapmaya çalışıyor sizde anlamadım doğrusu
Originally Posted by KMos Aşırı başarıdan oyun dengeleme mi yapmaya çalışıyor sizde anlamadım doğrusu Çok başarımız yok aslında Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Çok başarımız yok aslında Sent from my iPhone using Tapatalk Bu yargıya forumdaki bazı konulardan ulaştım kimde seyirci gelmiyorsa kondisyonu düşüyorsa 3 kulvarda birden ilerliyor
Originally Posted by KMos Bu yargıya forumdaki bazı konulardan ulaştım kimde seyirci gelmiyorsa kondisyonu düşüyorsa 3 kulvarda birden ilerliyor Bu şekilde ilerliyoruz bakalım Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum Rules