son 3-4 gündür zaten sürekli oluyordu bu dikkattimi çekti geceleri en azından %90 maç falan olmuyor en azından dediğiniz gibi geceleri olsa çok iyi olacak ama işte ben nasibimi aldım..maçın tekrarı ile ilgili de sistemlere danışacakmış defne hanım umarım bir çözüm bulunur
Valla rasim dostum ben destek ekibine ne diller döktüm oyun hatalari yüzünden 2 gunde bedava 20 tokenim gitti video ile de kanitladim ama nafile. Gelen cevaplarlada daha cok tansiyonum cikti. Oyunu birakacam ama 200 token bosa gidecek oyuzden almiyorum bitince oyunda bitecek artik takmiyorum kafama
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam ismim emre bu arada
valla bende de aynı şekilde 200 cviarı token var ama o kadar token biriktirdim o yüzden bırakmakta istemiyorum.
doğru diyorsun valla ordan gelen cevaplarla insan iyice sinirleniyor ama alttan alıyoruz yapacak bir şey yok
Bu sorun raporda iletilmiştir
Teşekkür ederim bugün çok kritik bir maça çıkacağım o maç yüzünden şu anda ya çıkarım gruptan ya da elenirim o duruma getirdi oyun saolsun umarım yenerim de sıkıntısız bir şekilde çıkarım :S
veeeee teşekkür ederim (!!!!!!!) top elevenin kurucuları ilk defa bir gruptan çıkarmadığın için o maç yüzünden... yani o kadar zaman harcayım o kadar emek vereyim sizin saçma sapan bir bakımınız yüzünden benim maç sonucum otomatik atansın sonra da bana yapacak bir şeyimiz yok diyin bir kere de istediğimiz gibi olsa şu oyun heralde o gün kıyamet kopar...