Destek ekibinize nasıl ulaşabilirim
Destek ekibinize nasıl ulaşabilirim
https://nordeus.helpshift.com/a/top-...=web&contact=1
Bu linkten, bilgileri doldur, ingilizce bilmiyorsan çeviri kullan gönder, mail adresine 24 saatte dönüyorlar
Transfer listemde özel yetenekli oyuncuları göremiyorum ancak transfer yaptıktan sonra eğer o oyuncu özel yeteneğe sahipse takımımda özel yeteneği görünüyor ancak ben transfer yaparkrn hangisinin özel yeteneğe sahip olduğunu anlamıyorum.En kısa zamanda dönüş yapılırsa sevinirim. İyi günler.
Olabilir bugün düzeldi bende komple gün boyu özel yetenekli oyuncu düşmemişti bi oyuncu aldım öyle oldu sonra diğer transfer yapan takımların kadrolarına baktım oyuncuyu aldıktan sonra onlarda da özel yetenekli görünüyordu
Merhaba benim lig macimda bir gariplik oldu maça giremedim ve 3-0 hükmen yenik oldum ama bakınca rakip takım maça çıkmadı ve yenik sayıldı diyor
Blackshadow1941 oyunda hile yapıyor destek fazla takım hazırlığı süper ve kat kat güçlü olmama rağmen yeniyor ve fark atıyor arastirilmasin istiyorum
oyun yukledım cep telden gırıp token almak ıcın bu tokenlerı ne zaman gonderıyorlar 8 10 saat olmus hala gelmemıs ?