Results 1 to 10 of 10

Thread: Yeni GÜncelleme sonrasındaki problemler

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Yeni güncellenen oyun Bilgisayarımda açılmıyor dakikalarca bekledim ama açılmadı . Yeşil çubuk sonuna kadar dolup orada bekliyor ancak oyun açılmıyor herhangi bir yazıda çıkmıyor. Ram 3 gb bilgisayarımada Güncelele olduğundan beri oyuna giremiyorum pc den..

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Kadir Ishakoglu View Post
    Yeni güncellenen oyun Bilgisayarımda açılmıyor dakikalarca bekledim ama açılmadı . Yeşil çubuk sonuna kadar dolup orada bekliyor ancak oyun açılmıyor herhangi bir yazıda çıkmıyor. Ram 3 gb bilgisayarımada Güncelele olduğundan beri oyuna giremiyorum pc den..
    Yeni Top Eleven'ı bilgisayarımda göremiyorum
    Yeni Top Eleven tarayıcı sürümünü bilgisayar veya laptopunuzda gözükmesini engelleyen bazı durumlar bulunmaktadır. Burada bu sorunu gidermek için bazı tavsiyeler ve uygun çözümü bulacaksınız. Lütfen aşağıdaki adımları sırasıyla tekrarlayın:

Lütfen uygun bir desteklenen tarayıcı Firefox, Chrome ve Opera'ya sahip olduğunuzdan emin olun. Internet Explorer bu yeni sürüm ile uyumlu değildir.
    Tarayıcınızı en son sürüme güncelleyin
    PC: Firefox en az 44, 43 veya 42 sürümünde olmalıdır. Chrome en az 47 veya 48 sürümünde olmalıdır. Opera en az 34 sürümünde olmalıdır.
    Mac: Safari en az 9 sürümünde olmalıdır.
    arayıcıyı değiştirin Eğer uyumlu ve güncel bir tarayıcınız var ve hala yeni sürümü göremiyorsanız başka uyumlu bir tarayıcıya geçiş yapın.
    Grafik kart sürücülerinizi güncelleyin Güncelleme için grafik kartı üreticinizin talimatlarını takip edin

Bu yeni sürümü çalıştırmak için ana gereksinim en az 2GB RAM'e sahip olan bir bilgisayardır.

Bunları sağladığınız halde giremiyorsanız destek ekibimize bu sorunu çözmeleri için yazınız.

Destek Ekibimize buradan ulaşabilirsiniz ==> https://nordeus.helpshift.com/a/top-...=web&contact=1