Results 1 to 6 of 6

Thread: Chromeden Aldığım hata

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    bir öneri alabilirmiyim . az malubiyetim var fakat oyuncu kalmadı ya sakat ya cezalı . sadece 5 futbolcum var bu durumda ne yapmam gerek ? realde olsa alt yapıdan gelen oyuncuyu alabilirsin.u21 u18 maçları yapan takımdan takviye yapılabiliyor ama burda kökü kurudu oyuncuların. bugün şampiyonlar ligi maçım var 2 maç yaptım 3.ye oyuncu kalmadı öneriniz nedir .

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Mehmet Çınarlı View Post
    bir öneri alabilirmiyim . az malubiyetim var fakat oyuncu kalmadı ya sakat ya cezalı . sadece 5 futbolcum var bu durumda ne yapmam gerek ? realde olsa alt yapıdan gelen oyuncuyu alabilirsin.u21 u18 maçları yapan takımdan takviye yapılabiliyor ama burda kökü kurudu oyuncuların. bugün şampiyonlar ligi maçım var 2 maç yaptım 3.ye oyuncu kalmadı öneriniz nedir .
    Günlük video izleyerek kondisyonlar kazanın size yardımı çok olacaktır.Kondisyon sayesinde oyuncu almanızada gerek kalmaz.

Oyuncu transferi yapabilirsiniz kadronuz ne kadar geniş tutarsanız o kadar iyi fakat maddi olarak takımınızı fazla da zorlamayınız.Transferler için sabah 5 saatlerini tercih edin çünkü fazla online menajer olmuyor ve az tokenle istediğiniz kalitede oyunculara sahip olabilirsiniz.