Bu sorunu Destek Ekibimize yazmanızı isteyeceğim : https://nordeus.helpshift.com/a/top-...=web&contact=1
bu iş sıkıcı hale geldi. oyundaki başka bir sorun ise. 3 dalda maç yapıyorum maçlar arka arkaya oyuncularımın oynamaya dermanı kalmadı. sakatlıklar cezalı oyuncular . Ayrıca TÜrkiye deki oyuncuların token alması çok pahallı.Oyun içindeki Token giderlerine bakıldığında.Türk parasına çevrildiğinde euro ciddi miktar.
bir öneri alabilirmiyim . az malubiyetim var fakat oyuncu kalmadı ya sakat ya cezalı . sadece 5 futbolcum var bu durumda ne yapmam gerek ? realde olsa alt yapıdan gelen oyuncuyu alabilirsin.u21 u18 maçları yapan takımdan takviye yapılabiliyor ama burda kökü kurudu oyuncuların. bugün şampiyonlar ligi maçım var 2 maç yaptım 3.ye oyuncu kalmadı öneriniz nedir .
Günlük video izleyerek kondisyonlar kazanın size yardımı çok olacaktır.Kondisyon sayesinde oyuncu almanızada gerek kalmaz.
Oyuncu transferi yapabilirsiniz kadronuz ne kadar geniş tutarsanız o kadar iyi fakat maddi olarak takımınızı fazla da zorlamayınız.Transferler için sabah 5 saatlerini tercih edin çünkü fazla online menajer olmuyor ve az tokenle istediğiniz kalitede oyunculara sahip olabilirsiniz.