İngilizcem olsa yazıcam.Türkçe den ingilizce çevirme konusu sıkıntılı translate çeviride.Çok yanlış anlamlara varabiliyor oyüzden yazmadım.En üzücü durum ise teknik ekibin bu sorunu Oyunun arge takımına iletmemesi ve aynı cevabı yazması.Bu şekilde bunlar imkansız token satamaz bu zihniyetle.Sorunu düzelticek insan yok .bence oyunun sahipleri destek ekibindekileride takmıyor yada onlarada bir cevap vermedikleri için onlarda bir cevap yazamıyor.Papağan gibi çerez temizle diyorlar.bu 3.aynı sorunu iletişim ilkinde verdiğiniz önerileri yerine getirdim sorun düzelmedi dedim.İlkin yazdığı cevabı yazmış yine çerez temiz driver güncelle filan. 3.de aynı sorun için bidaha yazdım. 2.de verdiğiniz öneriyide yaptım herşey güncel filan diye. Yine aynı cevabı yazmış çerez temizle.Gel bana diyor söv .Küfür et diyor illaki.İngilizcem olsa Mehmet hocam inan 2 dakika durmam.
Last edited by Ahmet T. Öncü; 05-22-2016 at 07:28 PM.
Online oyunların %99 zunda etkinlikler vardır şartlar eşit olarak.Para otomatikman akıyor .oyunu oynama mantığı budur bence. Burada bir etkinlik yapılıyor kör dilsizi oynuyoruz. 50 milyon indirme var oyunu yaptıkları etkinlik 10 kişiye ödül.Oda sarı çizmeli mehmet agaya .Oynanabilir budur.
Merhaba bende bir kaç gündür aynı sorunla uğraşıyorum. bugün microsft edge ile oyuna girmeye başladım şimdilik bir sıkıntı çıkmadı. sizde bir deneyin isterseniz.
Last edited by Murat Gür; 05-22-2016 at 01:21 AM.
Edge daha beta aşamasında . Hiçbir eklenti yok (Güvenlik açığı yaratmaması için entegre edilmemiş) . Edge de bellek az demiyor ama olmadık zamanda donma yapıyor.Daha tam başarışı bir tarayıcı değil Firefox Chrome kadar. Edge sıkıntılı bir tarayıcı bilindik micrasoft tarayıcısı.Flash desteğide zayıf.
Bikez ben katıldım ben kazandım
Sent from my iPhone using Tapatalk