Originally Posted by
aydemir
Ercan bey,
1- Önce belirteyim, bana uyarı falan gelmedi.
2- Ben kimseye hakaret etmedim. Yazılarımda hiç bir hakaret kelimesi ya da iması bulunmamaktadır.
3- Yöneticilerinizin bu yazışmaları izlediğini umuyorum çünkü oyunda sizin dışınızda ödeme ile ilgili sorunlara karşılık verecek kimse bulunamamaktadır. Bu nedenle müşterileriniz mağdur olmaya devam etmektedir.
4- Destek dediğiniz sistem gönderilen mesaja gelen otomatik bir mesajdan başka bir şey değildir. Böyle destek olmaz.
5- Bugün üçüncü gün olmasına rağmen hala ne çözüm için bir mesaj ya da email gelmiş ne de tokenlar teslim edilmiştir. Normalde daha önce satın aldığım tokenlar satın alma işleminin onayından bir kaç dakika sonra hesabıma teslim edildiği halde hala gelmemiş olmasının ne kadar tedirgin edici olduğunu düşünmenizi rica ederim.
6- Gelen emillerde Playerize denen bir sisteme başvuru yapmam istendiği halde sitenizde ya da destek sayfasında bu sisteme nasıl ulaşılacağına dair hiç bir detay bulunmamaktadır.
Bu durumda tekrar sormak zorundayım: Ben tokenlarımı almak için kime, hangi adres veya linkten başvurmalıyım? Bunu bana söyleyebilecek kim vardır? Nereye gitmeliyim? Hangi bölüme yazmalıyım?
Farkındaysanız şirketiniz beni, yani müşterinizi çaresiz bir şekilde ortada bırakmıştır. Üçüncü (3.) gün ve ben hala sizden yardım istemek zorunda kalıyorum. Bu konunun sizinle ilgisi olmadığını söylemişsiniz, doğrudur belki ama müşterilerinizin bu tür konularda karşısında bir muhatap bulamaması hiç hoş değildir.
Umarım yazdıklarım hakaretamiz gelmemiştir.
Tekrar size! sorduğum için lütfen beni affediniz:Ben tokenlarımı almak için kime, hangi adres veya linkten başvurmalıyım? Bunu bana söyleyebilecek kim vardır? Nereye gitmeliyim? Hangi bölüme yazmalıyım? Ne yapmalıyım?