Results 1 to 10 of 153
Like Tree10Likes

Thread: Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Merhaba
    Sonradan aldığım iki formayı birden kullanamıyorum. Girişte yaptığım formalardan biri stokta ve değiştirmeye çalıştığımda deplasman veya ev forması olarak kalıyor.

Newbie
    level 4'e çıkınca hem benim hem de eşimin oyuncularının özelliklerinde ciddi level düşüşleri oldu, hatta eşimin hesabında bu ikinci! nedendir yardımcı olur musunuz?

Rookie
    rehberci55. kardesm her level yükseldiğinde diğer çıktıgın seviyeye göre ayarlanıyo oyuncuların mesela mükemmel 44 bi oyuncu diğer seviyeye çıktıgında çok iyi 44 olarak gözükür bunun sebebi de çıktıgın seviyedeki en son mükemmel seviyesinin 49 olmasıdır.

Rookie
    Quote Originally Posted by amcaoğlu View Post
    Merhaba
    Sonradan aldığım iki formayı birden kullanamıyorum. Girişte yaptığım formalardan biri stokta ve değiştirmeye çalıştığımda deplasman veya ev forması olarak kalıyor.
    Eger takiminin ic saha ve deplasman renkleri ayni ise ikisini ayni anda kullanamazsin

Newbie
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum önceden tokenla düzenlediğim formayı ve bugün 7 tokena aldığım formayı birlikte kullanamıyorum yani ev ve deplasman forması olarak ikisini birden kullanamıyorum hep mevcut depodaki diğer 3. forma seçili kalıyor ve onu depodan çıkaramıyorum.