Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 153
Like Tree10Likes

Thread: Top Eleven hakkında ne tür bir Hata/Arıza yaşıyorsunuz? (tartışma)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    2v3 macı yeniyorum 1 puan aliyorum berabere kaldin diyor? hangi cins bir yazilim boyle sacma bir hata verebilir?

Newbie

facebookk arkadaşlarım yokk

facebook arkadaşlarım gözükmuyor oyunda ne yapabilirim

Newbie
    Url hatasi aliyorum yardimci olabilecek biri var mi lutfen bi ilgilenin

Newbie
    arkadaslar ben ücretsiz token al basligi altinda freetoken facebook tan token aldim 0 kurus karsiligi fakat kredi kartimdan kesilmis nasıl düzelttirebilirim

Newbie
    dun oynadıgım macta yendıgım halde yenıldım gosterıo bu nasıl bı sacmalık

Newbie
    benim şikayetim ben 9. seviyedeyim arkadaşım 8. benim gözlemcimde oyuncular 6 yıldızlı onun 7. seviyede.o aldımı 8 yıldızlı oyuncuları oluyo kondisyon basıp ben 7 :S neden böyle çok merak ediyorum cevap verir misiniz ? bende gözlemciden 7 yıldızlı oyuncu satın almak istiyorum

Newbie
    Quote Originally Posted by uturkbay View Post
    serverlar çok mu yoğun dün önemli bir maçıma giremedim.
    bugünde bağlanamıyor...
    internetin yavaş bence

Newbie
    arkadaşlar şampiyonlar ligindeyim e grubundayım 4 kişinin puanları aynen şöyle 1=15 2=10 3=10 4=0 bende 3. sıradayım sorum şu 2.kişiyle puanlarım eşit olmasına rağmen ve ayrıca averajım ve attığım gol sayısı fazla olmasına rağmen ben niye 3. yüm

NOT:6 maçta oynandı

Newbie
    selam arkadaşlar acil yardım lütfen oyun dilim türkçe değil bilmediğim bir dilde oynuyorum yukardan bayrak olan yerden ingilizceyi seçsemde dil değişmiyor

Newbie
    yok böle bi saçmalık!!! tokenle oyuncu alıyosun!!! güzçsüz takım güçlüyü arada yener mantığyla bu kadar abartılmaz!!!!! o kadar token alıyorum takım olarak kırmızı yıldıza ulaşmış!!!! ama her defasında neden kendimden güzsüz takımlara yeniliyorum anlamadım. bana taktik maktik demeyin!!!!! arkdaşımın takımı devamlı yeniyo belki taktikleri iyidir diye 1 ay ona bıraktım o da aynı aknaati verdi. adam kuparıda götürüyo şampiyonluğuda ama benim takımın bi tuhaflığı olduğunu o bile farkına vardı ki ben o kadar sabrettim!!!! içine ederim böle saçmalığın!!!!! daha tokendeğil oyuna bile girmek istemiyorum!!! inasnı sinirden midesini bulandırıyor artık!!!!!!!

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast