2v3 macı yeniyorum 1 puan aliyorum berabere kaldin diyor? hangi cins bir yazilim boyle sacma bir hata verebilir?
2v3 macı yeniyorum 1 puan aliyorum berabere kaldin diyor? hangi cins bir yazilim boyle sacma bir hata verebilir?
facebook arkadaşlarım gözükmuyor oyunda ne yapabilirim
Url hatasi aliyorum yardimci olabilecek biri var mi lutfen bi ilgilenin
arkadaslar ben ücretsiz token al basligi altinda freetoken facebook tan token aldim 0 kurus karsiligi fakat kredi kartimdan kesilmis nasıl düzelttirebilirim
dun oynadıgım macta yendıgım halde yenıldım gosterıo bu nasıl bı sacmalık
benim şikayetim ben 9. seviyedeyim arkadaşım 8. benim gözlemcimde oyuncular 6 yıldızlı onun 7. seviyede.o aldımı 8 yıldızlı oyuncuları oluyo kondisyon basıp ben 7 :S neden böyle çok merak ediyorum cevap verir misiniz ? bende gözlemciden 7 yıldızlı oyuncu satın almak istiyorum
arkadaşlar şampiyonlar ligindeyim e grubundayım 4 kişinin puanları aynen şöyle 1=15 2=10 3=10 4=0 bende 3. sıradayım sorum şu 2.kişiyle puanlarım eşit olmasına rağmen ve ayrıca averajım ve attığım gol sayısı fazla olmasına rağmen ben niye 3. yüm
NOT:6 maçta oynandı
selam arkadaşlar acil yardım lütfen oyun dilim türkçe değil bilmediğim bir dilde oynuyorum yukardan bayrak olan yerden ingilizceyi seçsemde dil değişmiyor
yok böle bi saçmalık!!! tokenle oyuncu alıyosun!!! güzçsüz takım güçlüyü arada yener mantığyla bu kadar abartılmaz!!!!! o kadar token alıyorum takım olarak kırmızı yıldıza ulaşmış!!!! ama her defasında neden kendimden güzsüz takımlara yeniliyorum anlamadım. bana taktik maktik demeyin!!!!! arkdaşımın takımı devamlı yeniyo belki taktikleri iyidir diye 1 ay ona bıraktım o da aynı aknaati verdi. adam kuparıda götürüyo şampiyonluğuda ama benim takımın bi tuhaflığı olduğunu o bile farkına vardı ki ben o kadar sabrettim!!!! içine ederim böle saçmalığın!!!!! daha tokendeğil oyuna bile girmek istemiyorum!!! inasnı sinirden midesini bulandırıyor artık!!!!!!!