10Likes
-
serverlar çok mu yoğun dün önemli bir maçıma giremedim.
bugünde bağlanamıyor...
-
3 gündür oyuna giremiyorum server hatası olduğunu söylüyor
-
Helppppp
ben bir maçımı izliyordum.2-2 devam ediyordu top eleven hata verdi. sayfayı yenileyince maç sonucu 1-0 yenik görünüyordum. yardım
-
Merhaba tam 5 gündür oyuna giremiyorum. şöyle bir hata veriyor, "oops, it seems like there with connection to server. Server might be down maintenance, please try later...." Yardımcı olabilir misiniz?
-
Merhabalar,
Ben U-21 ler ile alakalı bir sıkıntı yaşadım. Normalde bu kategoride 3 gün içinde gelecek 2 yeni oyuncum varsa ve yeni bir yükseltme yapmaya başlarsam 3. günün sonunda hem kategorinin seviyesi artıyor hemde 2 oyuncu alıyordum fakat en son yaptığım yükseltme tamamlanmasına rağmen 2 yeni oyuncum gelmedi ve 16 gün sonrasına attı. Ben mi yanlış biliyorum yoksa bir sorun mu var?
Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Kardeşim Ben Yandex'Ten Giriyorum Top Eleven E Ama Her Girdiğimde Bana Server Hatası Veriyor Nasıl Çözeceğim Her Sayfayı Yenilediğimde Aynı Hatayı Alıyorum Chrome Ye Girincede Aynı Hatayı Veriyor.. ?
-
2v3 macı yeniyorum 1 puan aliyorum berabere kaldin diyor? hangi cins bir yazilim boyle sacma bir hata verebilir?
-
facebookk arkadaşlarım yokk
facebook arkadaşlarım gözükmuyor oyunda ne yapabilirim
-
Url hatasi aliyorum yardimci olabilecek biri var mi lutfen bi ilgilenin
-
arkadaslar ben ücretsiz token al basligi altinda freetoken facebook tan token aldim 0 kurus karsiligi fakat kredi kartimdan kesilmis nasıl düzelttirebilirim