Oyun sırasında, transfer yaparken, token satın alırken veya oyuna girerken sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu ve bunun gibi hata/arıza olarak düşündüğün her türlü konuları burada rahatlıkla paylaşabilir tartışabilirsiniz.
Oyun sırasında, transfer yaparken, token satın alırken veya oyuna girerken sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu ve bunun gibi hata/arıza olarak düşündüğün her türlü konuları burada rahatlıkla paylaşabilir tartışabilirsiniz.
takımımın adı okibay f.c az önce 15:55 civarı bi gk satın aldım acık arttırmya sadece ben girdim. Yesil kazandınız yazsısı yerine bekleyin yazısı cıktı. Daha sonra oyuncu kayboldu Token kaybettiğim halde oyuncuyu alamadım....
Merhaba, Bu tür hatalar dünya çapındaki oyunun ana serverlarında oluşan yoğunlukdan dolayı yada internet hızınızdan kaynaklanan ve son saniye kala diğer oyuncularında aynı anda verdiği tekliflerinde oyunu kastığından dolayı yaşanmaktadır.
Merhabalar.Uzun süredir bu oyunun tiryakisiyim. Ancak yakın geçmişte top eleven oyun saati ile gerçek saat arasında çok büyük bir farklılık meydana geldi. örneğin şu an saat 14,31 iken önümüzdeki maç saati 05,36 göstermekte ve 1dk dan az yazısı görünmektedir. Yani gerçek bilgisayar saati ile oyun saati birbirini tutmamaktadır.bu konuda genel bir araştırma yapsamda benim durumuma örnek bir durum bulamadım ve size sormak istedim. format atmadan ya da tarayıcı değişikliğine gitmeden bu problemi çözmeme yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba, Bu konuda tam anlamıyla sorunuza cevap bulabileceğiniz ayrıntıları ekteki linkten öğrenebilirsiniz.
http://support.nordeus.eu/entries/21...n%C4%B1-ayarla
Vermiş olduğunuz linkteki adımları kullanarak sunduğunuz çözümü denedim ancak oyun saatinin değişmemesinin yanında bilgisayar saatim de değişti. bu yolun farklı saat dilimleri içerisinde geçerli olduğunu düşünüyorum. Tr saati ile uyumlu görünmüyor. Belki de kişisel bir problem olduğu için bu durumu çözemiyorum ancak yine de ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Rica eder Top Eleven adına biz teşekkür ederiz.
bu hafta Top Eleven hiç açılmıyor, ne zaman açılacak?
Merhaba
Sonradan aldığım iki formayı birden kullanamıyorum. Girişte yaptığım formalardan biri stokta ve değiştirmeye çalıştığımda deplasman veya ev forması olarak kalıyor.
serverlar çok mu yoğun dün önemli bir maçıma giremedim.
bugünde bağlanamıyor...
Arkadaşlar Token aldım telefonda ödenmiştir yazdı oyunda bağlantı sorunu çıktı acil yardım....:mad::mad::mad:
merhaba,
ben yeni kullanıcı sayılırım. 2 tane genç oyuncum vardı. kaliteleri iyi durumdaydı. ancak bu gün baktığımda oyuncularımın kaitelerinin düştüğünü gördüm. bu hata mıdır yoksa yanlış birşey mi yapıyorum
level 4'e çıkınca hem benim hem de eşimin oyuncularının özelliklerinde ciddi level düşüşleri oldu, hatta eşimin hesabında bu ikinci! nedendir yardımcı olur musunuz?
[QUOTE=ysnkpln;60665]merhaba,
ne zaman aldın o 2 oyuncuyu ?
ne zaman aldın o 2 oyuncuyu ?
rehberci55. kardesm her level yükseldiğinde diğer çıktıgın seviyeye göre ayarlanıyo oyuncuların mesela mükemmel 44 bi oyuncu diğer seviyeye çıktıgında çok iyi 44 olarak gözükür bunun sebebi de çıktıgın seviyedeki en son mükemmel seviyesinin 49 olmasıdır.
İki oyuncu alt yapıdan yetişti. Ama sadece o 2 oyuncuda değil, bütün oyuncularda kalite düştü. Bu durum 4. Seviyeye çıkınca oldu
benim bu oyunu oynayan en az 14 arkadaşım var faceden ben yalnızca 2 tanesini görebiliyorum. bu yüzden destekte alamıyorum veremiyorum ve birbirimizden transfer de yapamıyoruyz bu sorun nasıl çözülür?
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
BU RESME BAKARMISINIZ.. BİZİM LİGTE 14 TAKIM VAR 13Ü SEVİYE 9 İKEN 1 TANESİ SEVİYE 9 OZAMN NİYE BİZ JETON ALALIM YRANSFER YAPALIM... OZAMN BENNİDE 6. SEVİEYELERLE OYNATSINLAR .. YAPILAN HAKSIZLIK DEĞİLMİ. BEN PARA VERİP JETON ALCAM ADAM 10 SEVİYE GELİP ŞAMPİYON OLCAK LİGTE.. YAPACAĞINIZ YAPTIĞINIZ ATAMANIN TAA...............
oyunda illegal yollar ile token kazanıp, transfer ekranındaki en iyi oyuncuları alıp ayrıca tüm bedava oyuncuları alıp ve onları geri satıp parayı tavan yapan, aynı leveldaki oyunculara göre tüm oyuncular dünya çapında olan ve hile yapan diğer akadaşlarına kendi oyuncularını transfer etmek için listeye koyup oyuncu ismini "basmayın .... s*k*r " şeklinde yapan kişileri yaklaşık 20-30 kere şikayet etmeme rağmen oplar bu olaya el atmıyor. sorun ile ilgilenmiyor. biz oyuna para vererek salak mı oluyoruz. hem de transfer de yaptırmıyorlar. bu konuya el atılmasını istiyorum. acil olarak
14.04.2013 tarihinde kredi kartımla 176 token satın aldım gelmedi. yüklenmedi..bankada açık provizyonda çekilmiş görünüyor . bankayı aradığımda karşı taraf gün sonu almamış dediler..
bilgilerim aşağıdadır yardımcı olursanız sevinirim.
bektasunuvar@hotmail.com
facebook id no: 750314501
tel: 5462349920
Merhaba 17.04.2013 tarihinde topeleven.com üzerinden 500 token aldım tokenler gelmedi ekran hata verdi ama para kredi kartımdan çekildi..
lütfen yardımlarınızı bekliyorum...
Kadir KAHRIMAN
kadirkahriman@hotmail.com
Ağ kimliği 625352224
VipDükkan a üye oldum tokenim gelmedi hala gerekli aşamaların hepsini yaptım arkadaşıma anında yüklendi bana hala gelmedi?
mrt_fb_64@hotmail.com
benim hediye tokenlerim yüklenmiyor yardım edecek birisi yokmu?
Mereba Ben Facebook yoloiila ekledigm Arkdas larim var Ama ne Onlar ve Ne ben onlari Support Yapamiyurom :|
Dear Nordeus Team,
We like to play this game so much, we are spending lot's of time from our lifetime and we are thinking about support you with buying tokkens. This morning i lost lost of my tokens while offering for a new player. I've decide to offer for a player that i like too much and i decided to go to the end whatever it cost. But your system didn't accept my offer and all my tokens has been lost. What for?? Nothing!
This is serious job and serious responsibility, every player are giving lots of time for you app, they are supporting you. I am offering all my friends to play this game with me. Please don't let this kind of issues be everytime.
I was thinking about leave from the game, I lost my desire for this season because of wasting my sources for nothing due to technical issues. Any advise for my situation?
Network ID is 752705117 .
a_dilbe@hotmail.com
Anıl FC
Anıl Dilbe
I give 500$ for tokens...i have good player but i lost very easy team!!!!!!!!!!!!**** youuuuuuuuuuu and this game!!!
15 gündür oyuna giremiyorum social network login yazısında takılıyor nedeni nedir acaba
3 gündür oyuna giremiyorum server hatası olduğunu söylüyor
baglanamiyorum oopss geliyoo reload istiyo ama olmuyo yinede.tum bu zahmet wimdi gidicekmi?
merhabalar;
sorum şu olucak, çevrem birçok arkadaşım bu oyunu oynuyor..istisnasız hepsi günün herhangi bir saatinde, oyuncu transferine girdiklerinde, açık arttırma ibaresi altında ortalama 20-30 arası 5 yıldızlı oyuncu görebiliyorlar..(bazen dahada fazla) ki bu arkadaşlarımda birbirleriyle aynı serverda değiller..bu oyunu oynayan herkeste durum böyleyken, ben onlardan daha fazla transfere zaman harcadığım halde , günün farklı zamanlarında 8-10 kez ve üzeri açık arttırmaya girdiğim halde, bir mucize olmazsa hiç 5 yıldızlı oyuncu göremiyorum, çok ender olarak bazen 1 tane 5 yıldızlı oyuncu oluyor..
bu oyunu parayla oynayan birisi olarak,zamanda harcadığım halde kaliteli (5yıldız) transfer yapamamak hak verirsinizki çok sinir bozucu bir durum..
bunun sebebi nedir ve düzeltmenin bir yolu varmıdır acaba? umarım bir çözüm bulabilirsiniz..
oyunda 3.levelim, ilk başladığım günden beri aynı sorunu yaşıyorum..
ÖzgürCan Genç
ozgurcangenc@hotmail.com
FaceBook ID: 10151223982488372
ben bir maçımı izliyordum.2-2 devam ediyordu top eleven hata verdi. sayfayı yenileyince maç sonucu 1-0 yenik görünüyordum. yardım
az önce bir maç oynadım 3 -1 yenerken birden bağlantı kesildi ve tekrar girdiğimde 4-0 yenilmiş olduğumu gördüm bu nasıl oyun anlamadım :D
Merhaba tam 5 gündür oyuna giremiyorum. şöyle bir hata veriyor, "oops, it seems like there with connection to server. Server might be down maintenance, please try later...." Yardımcı olabilir misiniz?
eee bi cevap verecek görevli yokmu :S
Merhaba bugun cep telefonu ıle 37 jeton aldım yukledım ama hesabıma gelmedı neden acaba
baya token alan var valla koseyi donuyorlar bende 3 keremi ne aldim aq aliskanlik yapiyor ipne oyun
Aynı sorunu bugün ben de yaşadım. Telefon yoluyla 13 jeton aldım fakat gelmedi. Facebook kredisi olarak yüklenmiş aldığım jetonlar. Facebook kredilerimi jetona nasıl çevireceğim konusunda en ufak bir fikrim yok! Var mı konu hakkında bilgi sahibi olan?