Results 1 to 10 of 22

Thread: Antrenman sonrası bınus kazanımı sorunu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by putumku View Post
    antrenman yapılmasın ragmen bazı oyuncular bonusu aldıklarında guc ozellıklerıne eklenmıyor sorunu bıldırmeme ragmen hucum oyuncusuna defans yaptırma kazanamazsın gıbı alakasız bır cvp aldım sorunu acıkca soylememe ragmen cvp verılmıyor acıklama yapılmıyor .

bır oyuncunun gucu antremanda +1 ozellık almasına karsın hala nasıl +1 olarak kalır bunun izahati varmıdır ?

kaldıkı o zaman kanat defans oyuncularıda hucum antremanı yapmasın ozellık almıyor dıye boyle bır cvp verılebılırmı hucum oyuncusu top calma ozellıgı 1 olarak kalırsa nasıl defans yapar boyle bır mantıksızlık varmıdır?

bu soruna acıklama beklıyorum resımdede oyuncu gücü kazanmasına ragmen eklenmedıgı aalenen bellı ....Antrenman sonrası bınus  kazanımı sorunu-top1.jpg

Sen böyle söyleyince hemen bir deneme yaptım. Antrenman öncesi ve sonrası belirlediğim oyuncuların becerilerinin ekran görüntüsünü aldım. Antrenman sonucu artışların da aynı şekilde ekran görüntüsünü aldım. Oyuncularıma antrenman sonucunda ne deger artışı göstermişse, birebir becerilerde degerlerinin aynı yüzdede artmış oldugunu gördüm. Yani sanırım sende bir bug durumu söz konusu olmuş. Büyük ihtimal geçici bir durumdur. Sıkma canını.

Newbie
    Quote Originally Posted by followyourdreams View Post
    Sen böyle söyleyince hemen bir deneme yaptım. Antrenman öncesi ve sonrası belirlediğim oyuncuların becerilerinin ekran görüntüsünü aldım. Antrenman sonucu artışların da aynı şekilde ekran görüntüsünü aldım. Oyuncularıma antrenman sonucunda ne deger artışı göstermişse, birebir becerilerde degerlerinin aynı yüzdede artmış oldugunu gördüm. Yani sanırım sende bir bug durumu söz konusu olmuş. Büyük ihtimal geçici bir durumdur. Sıkma canını.
    Valla pek gecici degil oyuncu 2 3 sezondur bende 1 de takili kaldi ozelligi zaten her oyuncuda yok ayni olay ayni oyuncuda defans taki diger ozellikler azda olsa artiyor sadece 2 ozelliginde sifir gelisme oluyor niyeyse garip...

Newbie
    Valla pek gecici degil oyuncu 2 3 sezondur bende 1 de takili kaldi ozelligi zaten her oyuncuda yok ayni olay ayni oyuncuda defans taki diger ozellikler azda olsa artiyor sadece 2 ozelliginde sifir gelisme oluyor niyeyse garip...
    adamlar hala daha hucumcuya defans yaptırma verımsız dıyor

kardesım bu kadar bılgısız alakasız cahil moderator mu olur bu nasıl ıstır resıme bakıp sorunu anlayıp cvp verecegınıze hucum oyuncusu defans antrenmanı yapsada olmaz demek ne demektır ????

madem hucumcu defans alamıyor o zaman bu adam nasıl gelısıcek?
    nasıl top calması markajı yukselecek?

yada aak kısmında defans oyuncularının ozellıkle kanat oyuncuları nasıl ortası pası yukselecek ?

verdıgınız cvp mantıklımı ??? bu kada rmantıksız lakayet cvp mı olur ya bılmıyorsanız bu ısı bırakın gıdın bu kadarda net konsuuyorum

bu forumun moderatoru yokmu ılgılensene arkadasım neden bakıp ılgılenmıyorsunuz:??????

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    adamlar hala daha hucumcuya defans yaptırma verımsız dıyor

kardesım bu kadar bılgısız alakasız cahil moderator mu olur bu nasıl ıstır resıme bakıp sorunu anlayıp cvp verecegınıze hucum oyuncusu defans antrenmanı yapsada olmaz demek ne demektır ????

madem hucumcu defans alamıyor o zaman bu adam nasıl gelısıcek?
    nasıl top calması markajı yukselecek?

yada aak kısmında defans oyuncularının ozellıkle kanat oyuncuları nasıl ortası pası yukselecek ?

verdıgınız cvp mantıklımı ??? bu kada rmantıksız lakayet cvp mı olur ya bılmıyorsanız bu ısı bırakın gıdın bu kadarda net konsuuyorum

bu forumun moderatoru yokmu ılgılensene arkadasım neden bakıp ılgılenmıyorsunuz:??????
    Sorununuzu ilettim fakat bir oyuncuda bu sorun varsa yerine başka bir oyuncu almanız daha hızlı çözüm olacaktır. Eğer diğer tüm oyuncularınızda bu sorun varsa destek ekibi tekrardan hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.

Güncellemeden sonra yoğun olduğumuz için sık bakamıyoruz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Newbie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Sorununuzu ilettim fakat bir oyuncuda bu sorun varsa yerine başka bir oyuncu almanız daha hızlı çözüm olacaktır. Eğer diğer tüm oyuncularınızda bu sorun varsa destek ekibi tekrardan hesabınızı inceleyip size geri dönüş sağlayacaktır.

Güncellemeden sonra yoğun olduğumuz için sık bakamıyoruz ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

oncellıkle cvp ıcın tesekkurler ;

maalesef bu konuda farklı bır arkadasla gorustum ondada aynı sekılde bır oyuncu oldugunu ogrendım ne tesadufkı yıne bır atak orta saha ve yıne defansıf ozellıklerı den 3 tanesı %1 de takılı kalmıs ne kadar antrenman yapsada ne ortalaması ne de o ozellıkler yukselıyor
    markaj top calma ve cesaret onda %1 de kalanlar bende ıse markaj ve pozısyon alma sanırım bu bır bug ...ve hemen hemen herkeste olan bır sıkıntı....

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    oncellıkle cvp ıcın tesekkurler ;

maalesef bu konuda farklı bır arkadasla gorustum ondada aynı sekılde bır oyuncu oldugunu ogrendım ne tesadufkı yıne bır atak orta saha ve yıne defansıf ozellıklerı den 3 tanesı %1 de takılı kalmıs ne kadar antrenman yapsada ne ortalaması ne de o ozellıkler yukselıyor
    markaj top calma ve cesaret onda %1 de kalanlar bende ıse markaj ve pozısyon alma sanırım bu bır bug ...ve hemen hemen herkeste olan bır sıkıntı....
    Bunu raporda ileteceğim.

Newbie
    Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Bunu raporda ileteceğim.
    bu olay baska oyunculardada var 1 atak oyuncusunda daha gordum oyuncuların yıldız artmasının yavsalıgı sanırım bu sebepten fızıksel guc kazandıgı halde eklenmedı aynı sekılde %25 te kalmıs oda %1 yerıne....detaylı ıncelemeden sonra umarım cvp verırler.
    kolay gelsın.