Results 1 to 2 of 2

Thread: Bir garip milli takım...

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    58

    Bir garip milli takım...

    Benim iki tane takımım var, biri ile ilgileniyorum diğeri ile pek ilgilenmiyorum. Milli takım başladığında ilgilendiğim takımı güçlendirmek için saatler hatta günlerce çalıştım tüm oyuncular 7 yıldız oldu, bu süreçte bir sürü token ve paket harcadım. Turnuva başladı ilgilendiğim takımın rakipleri 7 yıldızlıydı ve gruptan çıktığım ilk turda elendim, diğer takıma da bakayım dedim o da ne hiç ilgilenmediğim takım gruptan çıkmış turu da geçmiş, devam ederek 3-4 yıldızı bulunan takım ile daha zayıf olan rakiplerini yenerek şampiyon oldum, o milli takımın en güçlü oyuncusunu kadroma kattım. Sonrasında 2 tur daha ilgilendiğim takım ile ne yaptıysam şampiyon olamadım, fakat diğer takım ile 1 kere daha şampiyon oldum. Bu süreçte ilgilenmediğim takıma yeni futbolcuda katmadım.
    Sonrasında ilgilendiğim takım ile çıkartmalar için uğraştım fakat hem rakipler çok güçlüydü hem de kazandığım oyuncular 5 yıldızlı olduğundan bir çoğunu kadroma katamadım, diğer takımımda ise rakipler çok güçsüz olduğundan çıkartmaları topladım 48 çıkartmayı da aldım, hiç uğraşmadım desem yerir. Bu süreçte ilgilendiğim takımda 7 yıldızlı olan oyuncularımdan bir kaçı gelişti 8 yıldız oldu bir kaçı da emekli oldu yerlerine 4 tane 5 yıldızlı geldi, takım giderek zayıflaştı. Bu gün baktım 8 yıldızlı oyuncularım ile birlikte neredeyse takımın yarısı emeklilik kararı almış. Hiç ilgilenmediğim takımda her şey yolunda görünüyor.
    Bu emeklilik kararı alan oyunculardan üçü 27 yaşında. Bu nasıl olabilir? O yaşta milli rakım bırakılır mı. Hayır her şeyi anladım da benim suçum ne? Milli takım ile zaman harcamak mı?

  2. #2
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825
    Bunlar iletilecek anlıyoruz sizi o yüzden biraz sabırlı olmanızı istiyorum.