-
Bir garip milli takım...
Benim iki tane takımım var, biri ile ilgileniyorum diğeri ile pek ilgilenmiyorum. Milli takım başladığında ilgilendiğim takımı güçlendirmek için saatler hatta günlerce çalıştım tüm oyuncular 7 yıldız oldu, bu süreçte bir sürü token ve paket harcadım. Turnuva başladı ilgilendiğim takımın rakipleri 7 yıldızlıydı ve gruptan çıktığım ilk turda elendim, diğer takıma da bakayım dedim o da ne hiç ilgilenmediğim takım gruptan çıkmış turu da geçmiş, devam ederek 3-4 yıldızı bulunan takım ile daha zayıf olan rakiplerini yenerek şampiyon oldum, o milli takımın en güçlü oyuncusunu kadroma kattım. Sonrasında 2 tur daha ilgilendiğim takım ile ne yaptıysam şampiyon olamadım, fakat diğer takım ile 1 kere daha şampiyon oldum. Bu süreçte ilgilenmediğim takıma yeni futbolcuda katmadım.
Sonrasında ilgilendiğim takım ile çıkartmalar için uğraştım fakat hem rakipler çok güçlüydü hem de kazandığım oyuncular 5 yıldızlı olduğundan bir çoğunu kadroma katamadım, diğer takımımda ise rakipler çok güçsüz olduğundan çıkartmaları topladım 48 çıkartmayı da aldım, hiç uğraşmadım desem yerir. Bu süreçte ilgilendiğim takımda 7 yıldızlı olan oyuncularımdan bir kaçı gelişti 8 yıldız oldu bir kaçı da emekli oldu yerlerine 4 tane 5 yıldızlı geldi, takım giderek zayıflaştı. Bu gün baktım 8 yıldızlı oyuncularım ile birlikte neredeyse takımın yarısı emeklilik kararı almış. Hiç ilgilenmediğim takımda her şey yolunda görünüyor.
Bu emeklilik kararı alan oyunculardan üçü 27 yaşında. Bu nasıl olabilir? O yaşta milli rakım bırakılır mı. Hayır her şeyi anladım da benim suçum ne? Milli takım ile zaman harcamak mı?
-
Turkish Forum Moderator
Bunlar iletilecek anlıyoruz sizi o yüzden biraz sabırlı olmanızı istiyorum.