Originally Posted by
putumku
halen aynı sacmalık devam edıyor sadece ekstra ozellıgı olan ama benım adamımdan takımımdan cok daha gucsuz takımlar gayet rahatlıkla benım takımımı yenıyor bu 5 sezondur kupas yok basarı yok herhangı ılerleme yok ..ayrıca neden se ozellık aldırmaya calıstıgımızdada antremanlarda oyuncular duzgun gelısmıyor 2 sezonda bır adam 30 yasını gecmıs olsa bıle ozellık alır almıyor kardesım bu ne sacmalıkdır ya bu oyunun tarzı bu sekılde gucsuz bıle olsa sadece adamlarında ektra ozellık var dıye yenecekse oynamayalım hıc daha ıyı
msj attık yok maıl attık yok burdan cozum bulnmuyor nasıl cozulecek bu ıs bırakalım mı oyunu_? ben sanmıyorum kı sadece bu ısı 2 3 kısı yasasın emınımkı cok fazla oyuncu bu durumda resmen sogudum ben yanı olzesıne gırıp cıkıyorum..
yahu bır adam 2 sezonda nasıl 40 puan olan ozellıgı alamaz hergun antrenman yaptırıyoruz yahu bu nasıl bır sacmalıktır devamlı gucsuz takımlar dalga gecer gıbı 4 5 atmaya devam edıyor .....bu sezonuda tamamen basırız gecırıyoruz 6 ettı bıdaha ayda aynı sekılde olursa bırakıyorum zaten cunku ılgılenen yok sorunun cozumu yok bosuna reklam dı vs ızleyıp kımsenın cebıne para koydurmam top eleven artık bıtmıstır .