Crvena Zvezda sada i zauvek, a pored nje Roma mi je draga.Ako cemo fudbalski Dortmund a rekao sam na pocetku sezone da ce daleko da dogura, a niko mi nije verovao.
Crvena Zvezda sada i zauvek, a pored nje Roma mi je draga.Ako cemo fudbalski Dortmund a rekao sam na pocetku sezone da ce daleko da dogura, a niko mi nije verovao.
Cómo no te voy a querer. Real Madrid - YouTube FOREVER MADRIDISTA !
Звезда у домаћем првенству. Навијам за све наше тимове укључујући и Партизан, када играју против суседа или иностраних тимова. На жалост то се у последње време не дешава често![]()
FC Barcelona![]()
Звезда прије свега, Дортмунд, Шахтар, Спартак Москва, Олимпијакос, и наравно Барса, још од времена Луиса Енрикеа (његов дрес ми је један од првих). А Дортмунд из простог разлога, свиђа ми се њихов стил игре и све то, не троше превише на појачања, и константно играју нападачки, нема бункера.
А кад смо већ код клубова, тим који мрзим је дефинитнвно Милан. Намјештања и све то, видјели сте и сада крајем Серије А. Одувијек су намјештаји, против Звезде 88-ме прекинута утакмица због магле, Звезда водила 1:0. Милан са све Ван Бастеном, Руд Гулитом, Малдинијем, Франком Барезијем...и онда сутрадан Милан прође на пенале. Једноставно, одувијек су имали везе у фудбалском савезу Италије и УЕФИ.
Last edited by Илија Јокић; 07-14-2013 at 08:38 PM.
Fk Vojvodina je jedini izbor za rodjenog Novosadjanina ciji jos i pradeda potice iz Novog Sada.
Ali kad se igraju evropske utakmice uvek bodrim svaki nas tim...