jedino što mi pada na pamet je pošto umesto Terija igra Zuma i ako umesto Ivanovića stavi onog crnca koji je tek došao, zadnja linija bi bila slaba po meni. A i Kejhil mi nešto ne uliva poverenje. ali da Ivanović igra loše to stoji.
Kod Engleske lige je presudna jedna stvar...marketing, zato ti primjerice utakmica nekih tvrdih i "lijevih klubova" vise ljudi gleda neko recimo utakmicu Malaga-Getafe.
Travnjaci su savrseni, stadioni puni i prelijepi i jedna jako bitna stvar...navijaci su drugacijeg mentaliteta od primjerice u Spanjolskoj, navijaci sudjeluju u igri, manje se pjeva nego u drugim ligama.
Normalno, činjenica da ulazak u Premiership nosi više para od osvajanja Lige prvaka, pa time i mogućnost transfera po 15-20 milijuna eura ko iz šale( dok Elche i Getafe jedva spajaju kraj s krajem) je isto vrlo važna-normalno, to pak ima veze i sa činjenicom da se u Engleskoj tv prava dijele daleko pravednije. Engleski nogomet je već dosta dugo u padu, ali nogomet danas ionako nisu samo tih 22 igrača na terenu već mnogo više, zato će Premiership i dalje biti najgledanija ili eventualno druga najgledanija liga svijeta.
Vrlo slično je zapravo sa Škotima. Oni su još više u padu, čak utoliko da bez problema mogu tvrditi da je HNL kvalitetnija liga (što i koef. lige dokazuje), ali će Škotska liga uvijek biti gledljivija kad i kod njih imaš tu englesku atmosferu, dok u HNL-u imaš od atmosfere "igraj Spliteeee" atmosferu.
AJMOOOOOOO
Nebo se plavi, bijeli se Bandićgrad
Maksimir prazan, a Liga Prvaka
ZDRAVKOO ZDRAVKOO ZDRAVKOO ZDRAVKOO
Iz naših grla sve je jači ZOOOOOV
GNK JE PRAVI GNK JE PRAVIII
BAAAAANKOOOOMAAAAAT
Stolice prazne, sjaje se u mraku
Zdravku u čast, u slavu luđakuu
ZDRAVKO ZDRAVKO ZDRAVKO ZDRAVKO
Iz naših grla sve je jači ZOOOV
GNK JE PRAVIII GNK JE PRAVVIII
BANKOOMAAAAAAAAAAAAT
GNK tutut GNK tututu GNK tutut
Jel ja ovo sannjam ili neki nas tim ovako startovao u poslednjih 20 god u evropskim takmicenjima.
Attachment 54753
nisam skoro gledao čudniju tekmu. u pitanju je Totenhem - Siti. prvo poluvreme Siti dominira, vodi 1:0, Totenhema nema nigde. kraj tekme 4:1 za Totenhem.
Nakon ove pobjede Partizana sam u fazonu: "Zvezda slobodno može da uzme titulu, ako ih nije sramota". #SamoSlolboda
Apsolutno si upravu.Svaka budala vidi sta se radi u ovoj drzavi(bez vredjanja pravih navijaca Zvezde).Ako pogledas po Europi prosle godine na nekim vestima sam procitao koji klubovi u Europi dolaze najvise iz 1-2 ili 2-1,prvi su bili neki Irci pa zabari sa 5-6 cudnih prelaza.Sad pogledaja rezultate Zvezde do sad ima 5-6 sumljivih rezultata(4 prelaza).Uspeli su da uniste KK Prtizan ali fudbalski klub nemogu jer ima stabilan budzet svake godine igraju bar Ligu Europe dok u kosarci stanje je obrnuto gde klub koji igra Euroligu nedobija ni dinara,pa cak odrnuto treba da daju da bi je igrali!Toliko od mene.jos jednom bez uvrede navijaca Zvezde na ovom forum ali ovu je sve istina.
Nadam se da će sarajevski derbi da završi x, ili da seljo dobije, da ostanemo na prvom mjestu :D. #SamoSloboda
Attachment 54844
Mislim da je današnja utakmica Manchester City - Newcastle Utd. još luđa :D
Na poluvremenu odem na LiveScore Soccer : Live Soccer Scores by LiveScore.com, pogledam rezultate, piše 1-1, Aguero pogodio u 42' za izjednačenje. Mislim si, kud je pogodio, j€bo sebe, taman sam se nadao da će ih N'caslte skinut (ne volim ManCity) Nakon nekog vremena prošla pauza, pogledam ponovo, 64' 6-1 :eek: WTF :confused: Na kraju ostalo 6-1, ukupno 5 golova Aguera. Žao mi samo što West Ham nije skinio Sunderlanda, imali su zadnjih pola sata igrača više, mogli su ih dobit. Mourinho je vjerojatno pred otkazom, iako nisam pročitao da pišu o tome. Sumnjam da će ga Abramovič trpit još dugo. Pljuvali su i brzo se riješili AVB-a (koji je imao bolje rezultate od ovog), pitanje je koliko kredita Mou ima.
Ma ima kredita ali šta Tadić uradi Banetu horor :D
Krivi su igrac nije Murinjo.:rolleyes:
Pa prvo da cestitam Partizanu, navijao sam kao lud, dakle skakanje na golove i bas velika sreca sto su nabili Njemce, proljece vam je sada jako blizu, bravo Partizan.
Nema veze sa temom (jbga ja sam rekao da nam treba jedna sveopca tema :D) ali zaposlio sam se u crvenom krizu pa radim stalno sa migrantima, ljudi moji cega se sve nagledam...
Zvezdin sam navijač ali u Evropi igra srpski klub i naravno čestitke. Svakako nabijaju bodove za srpske klubove :D
Po meni, imao je Partizan dobre ekipe, dosta dobre ekipe, nije da je ova sad neka mega ultra momcad, dapace obrana vam je ko propusni sir, zato je pobjeda u Njemackoj tim veca, ali bas me cudi da je bas ova sad momcad ostvarila prvu pobjedu u gostima u Europa ligi, ne mogu vjerovati da prije niste imali koju pobjedu sa strane
Uvek se zapitam kako je njihovom narodu kako se osecaju kad njihovi avioni dejstvuju po Iraku,Iranu,Siriji..Kako neka deca uzivaju,zive u bogatsvu,dobiju sve sta pozele..a ova jadna deca iz Iraka,Sirije drhte svaki cas kada ce im neka raketa zalutati na kucu.E sad je dosao problem kad im je prekipelo,sad nek se bori Evropa sa emigrantima,a oni preko bare uzivaju.21 vek.......velika neravnopravnost u svetu..........
Da, Ostojic koji je inace kikser je dominirao u skoku, dobro je odigrao ali bome i golman se iskazao.
E sad, Atlethic Bilbao je izasao sa drugom ekipom protiv AZ-a, ali bas doslovno sa drugom, pa se ocekuje da protiv Partizana ipak budu jaci, ali radi se o tome da lose stoje u prvenstvu jako pa je pitanje hoce ici bas svom snagom ili ne..mislim da morate bar bod izvuci
A vidit cemo..zasad ipak da vidimo hoce Madjati zatvoriti granicu...iako nas ministar kaze kako je dogovorio sa Slovencima koridor, ja mu nevjerujem..ako migranti budu morali ostati, bit cu i ja prebacen u kamp u Opatovac, sad sam u Bapskoj, a tamo ce biti svega, jer njih Hr ne zanima ni najmanje
Ima izbjeglica ali vjeruj mi ima i obicnih imigranata ispranih mozgova, dolaze od tamo gdje rata nema, netko ih je zaslijepio Njemackom, koriste situaciju, i nemoj da te zavaraju mediji, upoznao sam se sa time sta oni rade ali necu o tome tu, jako puno je onih koji u svojim zemljama zive onako kako ni ti ni ja necemo za svoga zivota
Bez ikakve ljutnje, zna se da je Zvezda u vrijeme Jugo lige bila debelo privilegovanija od ostalih klubova, u te rasprave ne mislim ulaziti uopce, ali ovaj GNK Mamic sad..pa to je uzasno, uzasno..kakva pljacka danas protiv Intera...samo da Hajduk sutrasnjom pobjedom ne bi preuzeo prvo mjesto...
Evo komentari sa jednom foruma i sve ce vam biti jasno
http://i.imgur.com/hBFixCE.png
http://i.imgur.com/k6KrELb.png
A evo Bobana cara
"I žao mi je Mamića, kojeg poznajem odmalena, jer odavno je taj čovjek sam sebi tragedija, ali to bi se i dalo prihvatiti da nas ta tragedija toliko ne košta. I nogomet i Hrvatsku u cjelini. I to je naša sramota. Naša državna sramota. Ali on i njegovi prvaci to ne vide tako, zaslijepljeni svojim sitnim interesom dok spletkare u izbezumljenoj borbi za pozicije i sinekure. A veliki meštar nogometne lože samo je posljedica njihovih interesa, njihove bestidnosti i njegove nezasitne ambicije da bude netko. Kao i naša genijalna devetka i pokorni izvršitelj muteža koji nam je oteo sebe na najbrutalniji način. Nekidan se nogopredsjednik čuo s mojim prijateljem rekavši mu da ne razumije o čemu pišem, i da ne razumijem kako stvari stoje. Bit će da je tako, bit će da ja ne razumijem. On, u svojoj lucidnosti, eto, razumije".
Znao sam da su ludjaci, fanatici, ali bas ovakvi e to nisam mislio hahaha
Ponuda u albanskoj kladionici: Koeficijent na pobjedu Srbije - nula
E bas bih voleo da otresemo siptare umisljene, vise od svega. A sto se tice Partizana: pobedili smo Az i Auzburg, dve ekipe koje su u uzasnoj formi. I u obe utakmice imali smo vise srece nego pameti. Te dve pobede su produkt dvoje igraca koji jedino i valjaju ove sezone: Aboubakar i Zivkovic. Ranijih sezona smo mozda i imali kvalitetniji tim, ali nikako srece nismo imali. Sad je obrnuto. Poceli smo sezonu odlicno pa smo strasno pali, pa evo opet se popravlja sve. Mislim da cemo izvuci x protiv Bilba-a.
Ode Rodzers!
Mozda I ima nade za Luzerpul.
Sta mislis, ko bi mogao da ga zameni? Mozda veliki, Jurgen Klop! :)
Sto bi se kod nas reklo ,,cisto kao suza"
Attachment 54972
Nije to prvi put u Belgiji, pazi ovo, prošlosezonska;
probaj nekako zumirat sliku, mala rezolucija jbg
http://static.mozzartsport.com/img/n...4473514817.jpg
,,Pravicemo mi Lazovica od blata"(bar smo njega mogli zadrzati),bar covek pogodi precku sa 2m a ovaj bozinov se povredi...........:rolleyes: