nisam skoro gledao čudniju tekmu. u pitanju je Totenhem - Siti. prvo poluvreme Siti dominira, vodi 1:0, Totenhema nema nigde. kraj tekme 4:1 za Totenhem.
nisam skoro gledao čudniju tekmu. u pitanju je Totenhem - Siti. prvo poluvreme Siti dominira, vodi 1:0, Totenhema nema nigde. kraj tekme 4:1 za Totenhem.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mislim da je današnja utakmica Manchester City - Newcastle Utd. još luđa
Na poluvremenu odem na LiveScore Soccer : Live Soccer Scores by LiveScore.com, pogledam rezultate, piše 1-1, Aguero pogodio u 42' za izjednačenje. Mislim si, kud je pogodio, j€bo sebe, taman sam se nadao da će ih N'caslte skinut (ne volim ManCity) Nakon nekog vremena prošla pauza, pogledam ponovo, 64' 6-1WTF
Na kraju ostalo 6-1, ukupno 5 golova Aguera. Žao mi samo što West Ham nije skinio Sunderlanda, imali su zadnjih pola sata igrača više, mogli su ih dobit. Mourinho je vjerojatno pred otkazom, iako nisam pročitao da pišu o tome. Sumnjam da će ga Abramovič trpit još dugo. Pljuvali su i brzo se riješili AVB-a (koji je imao bolje rezultate od ovog), pitanje je koliko kredita Mou ima.
Ex top eleven player