Results 1 to 10 of 209
Like Tree79Likes

Thread: Fudbalska dešavanja na našim prostorima i šire(reprezentacija, klubovi)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    sinoć bilo više tekmi za gledanje ali sam izabrao Porto - Čelzi jer skoro nisam gledao neku tekmu Porta. Porto je opasna ekipa nema šta. Ne kapiram zašto Murinjo i dalje forsira Kostu čovek očigledno nije u formi.
    baš mi je gotivan grb Porta.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    sinoć bilo više tekmi za gledanje ali sam izabrao Porto - Čelzi jer skoro nisam gledao neku tekmu Porta. Porto je opasna ekipa nema šta. Ne kapiram zašto Murinjo i dalje forsira Kostu čovek očigledno nije u formi.
    baš mi je gotivan grb Porta.
    Da Kostu..zasto forsira Ivanovica mi je jos veca misterija, covjek je odigrao kriminalno i vec neko vrijeme ne igra dobro
    lespa likes this.
    Sezona 27, Level 27

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Da Kostu..zasto forsira Ivanovica mi je jos veca misterija, covjek je odigrao kriminalno i vec neko vrijeme ne igra dobro
    jedino što mi pada na pamet je pošto umesto Terija igra Zuma i ako umesto Ivanovića stavi onog crnca koji je tek došao, zadnja linija bi bila slaba po meni. A i Kejhil mi nešto ne uliva poverenje. ali da Ivanović igra loše to stoji.
    Aleksandar Ilok likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522