Zamijenili su ga Bezjak i Bekim Balaj, Bezjak je medju prvim strijelcima lige, zabija i Balaj, nije problem u napadu (mada jasno da Krama fali) vec je obrana potonula, od pocetka primaju smijesne golove...u Skotskoj su poveli 2-0, skoro pa senzacija, pa odma nakon drugog prime presmijesan gol..obrana je jako pala a bile su i neke ozljede igraca sredine terena i eto, sve se to osjetilo na rezultatu.
Da, Rijeka je osim Krame ostala i bez odlicnog krilnog igraca Tomecaka i odlicnog obrambenog Leovca (Paok) a Hajduk je trenutno u euforiji, mlade snage su dobile prilike (Balic, Vlasic, Juranovic, Maloku, Tudor itd..)a doveli su i dva odlicna pojacanja, Velaskez i Milic i sad lice na dobru ekipu a i trener je dosta dobar, tako da da, u pravu si, evo Rijeka prije dva kola da je pobijedila slabasni Inter na domacem terenu bili bi 1 sa GNK Mamic, oni samo 0-0 a ovo kolo u Koprivnici remizirali isto 0 -0 a kako je Hajduk dobio Splita, sad je Hajduk na drugom mjestu
Ise sto mialo, kati magiko
opou pas esi, tha mai panta ego, na sou tragoudo
thrile ole ole, thrile ole ole
thrile ole ole, thrile ole ole, thrile ole ole
Pregazilo PRČIJU veceras
Gustam kao ovaj tu
sinoć bilo više tekmi za gledanje ali sam izabrao Porto - Čelzi jer skoro nisam gledao neku tekmu Porta. Porto je opasna ekipa nema šta. Ne kapiram zašto Murinjo i dalje forsira Kostu čovek očigledno nije u formi.
baš mi je gotivan grb Porta.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Engleski fudbal sve dublje i dublje tone,jedini klub koji mi je drag u Engleskoj je Arsenal ali kao sto vidite i sami raspada se Venger ko da je podneo zakletvu da ce do kraja zivota ostati u Arsenalu.Sto se tice Celsija toliko mi je drago sto pucaju provukli su se protiv Njukasla.Da su dobili malo tezu grupu u LS verovatno je nebi prosli ovako ce na pederski nacin proci tacnije provici sa 2 pozicije,a u Premijer ligi im negine grcevita borba za opstanak.Murinja su svi provalili pa cak i ovi sto dolaze iz nizih liga............