Results 1 to 7 of 7

Thread: probleme de prietenie

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  4

  probleme de prietenie

  Salut, am si eu o problema . Am un prieten care s-a apucat de top eleven ma vede in lista de prieteni dar nu poate sa imi dea posesie va rog spuneti-mi ce sa fac . MULTUMESC

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  4
  Te referi la posesia aceea cand un prieten iti apare ca fiind suporter? Acea posesie de 2% ? Daca da, el trebuie sa iti urmareasca meciul. Beneficiezi de posesie chiar daca tu nu urmaresti meciul, si el il vizioneaza. Cand ai un meci in desfasurare spune-i sa iti vizioneze meciul, fapt ce iti va aduce un plus de 2% posesie.

  Sent from my P5 using Tapatalk

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  4
  Stiu si eu asta problema e ca el nu imi vede meciu mie si nici eh lui cand incepe , ca sa ne putem da posesie

 4. #4
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  4
  Intra la "Program competitional", acolo ai 3 ferestre. In prima ai partidele programate ale echipei tale, aici poti vedea la ce ora ai meciurile si sa ii spui prietenului tau la ce ora sa intre in joc pentru ati acorda bonusul de posesie.

  In a doua fereastra ai partidele programate ale prietenilor, acolo poti vedea la ce ora are prietenul tau meci, ca sa stii cand sa intrii in joc pentru a ii acorda tu bonus de posesie.  In a treia fereastra ai partide care sunt in curs de desfasurare. Exemplu: este ora 10:05 iar meciul prietenului tau a inceput la 10:02, tot ce trebuie sa faci e sa ajungi la fereastra "Joaca acum" si sa intri pe meciul lui.  Sper ca ti-am fost de ajutor.

  Sent from my P5 using Tapatalk

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Dec 2013
  Posts
  4
  Nu te supara pe mine dar nu mi-ai fost de folos cu nimic , pentru ca eu pur si simplu nu vad ca el are meci , nu vad cand are meci nici cand este in curs de desfasurare. Oricum mersi de ajutor sar e vorba de partea tehinica , nu de faptul ca sunt eu prost )

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Jan 2014
  Posts
  1

  probleme cu meciurile live

  Si eu am aceasi problema. Cand dau la meciurile de azi sau meciuri live nu imi apare nici un meci. Vad doar in prima fereastra meciurile mele. Nu pot vedea nici un meci de la nimeni. Nu pot sa sustin pe nimeni si nici prietenii mei nu pot vedea meciurile mele . Ce as putea sa fac sa primesc sustinere si sa ofer sustinere? Multumesc