Pot vorbi si mai frumos, dar m-am aprins cand am vazut ca esti lvl 1 si imi razi in fata! In fine...Sper ca cineva sa solutioneze cat mai repede problema, pt ca sunt etape eliminatorii si am nevoie neaparat de aparatori buni!
Pot vorbi si mai frumos, dar m-am aprins cand am vazut ca esti lvl 1 si imi razi in fata! In fine...Sper ca cineva sa solutioneze cat mai repede problema, pt ca sunt etape eliminatorii si am nevoie neaparat de aparatori buni!
Mda, e ciudat, n-ai pierdut conexiunea intre timp? Oricum, cel mai bune ar fi sa soliciti ajutor la support@nordeus.eu (email-ul poate sa fie si in limba romana).
multumesc! Sper sa se solutioneze cat mai repede problema! o seara placuta
Si mie mi se mai intampla asa demult, cand aveam net foarte prost si pierdeam conexiunea. E posibil sa se fi intamplat ceva de genul asta.
Mai mult ca sigur este de la conexiunea internetului,uneori mi- se intampla si mie cand sunt pe tel.este o situatie foarte neplacuta te inteleg.
Last edited by Mihai Si Ioana Stan; 08-03-2014 at 02:54 AM.
Jucatorul e pierdut. Iar de primit raspuns... incepe alt campionat pana primesti reply in legatura cu orice chestie.