Results 1 to 4 of 4

Thread: Tokeni pierduti fara sa licitez

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  May 2015
  Posts
  5

  Tokeni pierduti fara sa licitez

  Buna seara,
  Am o problema si poate ma puteti ajuta cei care au patit acelasi lucru.
  Am reusit sa strang cu greu 7 tokeni pentru a avea sanse mai mari sa cumpar jucatori la licitatie. Am gasit un jucator pe care vroiam sa-l cumpar, am plasat bet-ul cu un minut inaintea expirarii timpului rundei initiale, iar in momentul in care am plasat bet-ul apasand doar o singura data pe mouse, mi-au aparut imediat alte sase bet-uri ale mele, dar pe care nu le-am facut eu. Nu-mi venea sa cred ochilor ce mi s-a intamplat. Am crezut ca voi primi inapoi cele sase tokenuri pe care le-am pierdut nepariind, dar nu s-a intamplat asa. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce as putea face sa-mi recuperez tokenurile. Banuiesc ca nu sunt singurul caruia i s-a intamplat asta. Va multumesc frumos.

 2. #2
  Moderator ModeratorRomania's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Posts
  496
  Sincer nu am mai auzit asta si nu stiu cum ai vazut 6 bet-uri cand doar 3 sunt vizibile, eventual ai dedus din lipsa jetoanelor?

  Scrie un email la support@nordeus.eu chiar si in romana, bafta!  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  May 2015
  Posts
  5
  Buna seara,
  Va multumesc pentru ca ati avut amabilitatea sa-mi raspundeti. Intr-adevar, m-am trezit fara nici un token, de aceea mi-am dat seama ca am licitat de 7 ori consecutiv. Am mai gasit aceeasi problema la cineva de pe forumul in limba engleza, a patit inaintea mea exact acelasi lucru si nu a primit vreo explicatie la ceea ce s-a intamplat. L-am intrebat daca si-a recuperat tokenii, dar nu mi-a raspuns. Ma indoiesc ca i-a mai recuperat. Nu voi scrie celor de la Nordeus pentru ca eu cred ca sunt putine sanse sa se rezolve ceva, si pana la urma este doar un joc, putem trece peste asta si sunt constient ca inevitabil apar astfel de lucruri care sunt suparatoare pe moment. Sper doar sa nu se mai intample asta nici mie nici altor manageri.
  Va doresc o seara buna.

 4. #4
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  Cum ai licitat de 7 ori conescutiv, ti-a mers jocul mai greu sau?

  Sanse mici sa recuperezi dar poti trimite un email (in Romana) la support@nordeus.eu bafta!
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook