Nu sunt un tehnic de informatica asa ca iti dau dreptate insa problema este deranjanta .Sunt un jucator care cumpara tokeni si ca urmare fiind cumparator de servicii pretind ca acest serviciu sa functioneze bine ,inteleg anumite erori ca in orice lucru care exista dar daca problema persista (cel putin la mine de 4 saptamani incoace ) incepe sa ma deranjeze si incep sa acuz stafful de incompetentaAndrei, tin sa nu-ti dau dreptate, problemele nu sunt din cauza numarului mare de jucatori, nu pica serverele, problemele sunt strict la asociatii din alte motive. E o iluzie ce spui tu, gen ca la ora 8 e mai aglomerat, tin sa precizez ca cel mai mare numar de jucatori vine din Asia si ora 8 la noi inseamna 12,1,2 chiar si ora 3,4 la ei iar numarul e mult mai scazut.
Fluctuatia de jucatori cea mai mare este pe la ora 4, ora noastra.
Problemele au fost constante, la orice ora. Din pacate sau fericire, dupa caz, din greseli inveti. Jocul nu are nici-o intentie sa nu functioneze aceste lucruri, chiar au de pierdut dar doar pe live poti depista aceste erori,
Un exemplu acum 2 saptamani am investit o anumita cifra de tokeni pentru meciurile asociatiilor ( adversar superior ) ca in momentul celor 2 meciuri sa nu ma pot conecta ceea ce ma dezamagit foarte tare,fara sa pot modifica tactica in momentul jocului asa cum a facut adversarul meu care a fost on la ambele meciuri am scos un egal si o infrangere .Cei 20 tokeni si pachetele date nu m-au consolat cu nimic ci pana la un anumit pct au fost o jignire ceva de genul tine asta si taci din gura .Pentru ca in mail-ul de la nordeus primit erau puse si niste asa zise sfaturi se imi curat memoria sa ma conectez in anumite moduri etc.
Am 3 dispozitive in casa de pe care ma pot conecta PC legatura prin fir la internet Laptot legatura WI-FI ,telefon mobil legatura WI-FI si 4G nu mergea de pe nici unul.
Unii vor spune nu iti convine nu mai juca
Eu raspund nu imi convine nu mai cumpar,am 400 de tokeni ramasi neatinsi de la acel mail si vor ramane asa pana cand voi vedea ca acest joc imi ofera posibilitatea de a ma bucura de el si nu imi va crea crize de nervi.
Iar aceste asa zise recompense nu trebuie date doar celor care pun tickete ci tuturor in momentul unor astfel de probleme (chiar daca ultima oara am vazut ca in acesta privinta au inceput sa se miste !!!! )si vrem raspunsuri si transparenta care este problema cat dureaza sa le rezolve etc.
Este doar parerea mea personala