Results 1 to 10 of 29
Like Tree14Likes

Thread: Tokeni lipsa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    le-am multumit si in particular, dar atata timp cat am cerut si "public" ajutorul lor am considerat ca e fair-play sa le multumesc si aici.

PS nu e suparare, mesajul s-a dorit o simpla multumire si nu avea o tinta anume. parerea mea este sa nu mai fi asa de incrancenat, forumul e cum e si datorita noua si datorita moderatorilor, toti avem o mica sau mai mare vina.

PS1 am jucat mult tmp Grepolis - acolo e un forum foarte activ dar pentru asta exista mai multi moderatori, exista alte conditii (conditia de baza este ca adminul si moderatorii pentru fiecare tara au libertate deplina in privinta acordarii unor premii) si exista anumiti "postaci" care intretin admosfera acolo.

Rookie
    Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
    le-am multumit si in particular, dar atata timp cat am cerut si "public" ajutorul lor am considerat ca e fair-play sa le multumesc si aici.

PS nu e suparare, mesajul s-a dorit o simpla multumire si nu avea o tinta anume. parerea mea este sa nu mai fi asa de incrancenat, forumul e cum e si datorita noua si datorita moderatorilor, toti avem o mica sau mai mare vina.

PS1 am jucat mult tmp Grepolis - acolo e un forum foarte activ dar pentru asta exista mai multi moderatori, exista alte conditii (conditia de baza este ca adminul si moderatorii pentru fiecare tara au libertate deplina in privinta acordarii unor premii) si exista anumiti "postaci" care intretin admosfera acolo.
    Man ce ar fi sa o lasam asa?Tu cu ale tale..eu cu ale mele.Parerea ta despre cum ar trebui sa fiu eu nu ma intereseaza si chiar te-as ruga sa le pastrezi pentru tine.Eu sunt cum vreau..iar daca critic ceva sau pe cineva o fac intr-un mod civilizat pentru ca pur si simplu am motive.Stiu si lauda..dar deocamdata nu e cazul pe aici si mi-as dori sa vina si timpul ala.Vina mea e ca m-am nascut sau ca m-am apucat de acest joc,alta nu am.
    ps:ba da..era sa uit..mai am o vina mare,ca m-am si insurat..)
    florian slaniceanu likes this.