8Likes
-
korektno ili ne
zdravo, obracam vam se po prvi put.do sada nisam reagovao i cekao da se ovo ispravi na neki nacin.ali na zalost sve je gore,prosle sezone sam izgubio zadnjih 5 utakmica,i sa prvog pao na peto mesto, od timova priblizno istog i slabijeg kvaliteta,uz to svaki mec sam imao 1-2 povredjenih i jos toliko iskljucenih igraca,napomihjem da su mi igraci imali moral i kondiciju na maksimalni nivo.to se ponavlja od kad sam stigao na 30 nivo
i to mnogo cesto,evo danas sam jedva osvojio bod sa ekipom koja od svih gubi sa najmanje 5-6 golova razlike,uz to kljucni igraci su dobili tri zuta kartona.posed lopte je bio 70-30 u moju korist i imao sam podrsku prijatelja 15%.srednji kojeficijenat moje ekipe je veci za 12poena(3 nivoa)i da dalje ne nagrajam druge poraze od mnogo slabijih ekipa.molio bih Vas da mi objasnite zasto se ovo dogadja,ako nekome smeta ime ekipe ili drzava odakle sam,onda nema svrhe da se iko sa ovih prostora takmici ili igra ovu igru.nadam se da cete me udostojiti Vasim odgovorom,
pozdrav, zoran petkovski
p.s.pisem Vam punim imenom i prezimenom,nadfam se da cete mi i Vi odgovoriti na isti nacin