Originally Posted by
UnlockeR
Sve je to namestaljka. Kad namestaju u pravom, realnom fudbalu, zasto ne bi i u igrici? Haha.
Ja sam 32 level, poceo sam sezonu sa 11 pobeda i 2 remije. Svi timovi u ligi su bili pribliznog kvaliteta. Medjutim, par njih pocinje da kupuje tokene i nabudzuje tim, sto je postalo evidentno. Da napomenem, i ja sam imao tim od svih 5 zvezdica i dosta skauta. Ali neki su imali i po 7 zvezdica. E onda jedan lik koji je bio prvi, primetio sam da je prestao da kupuje i nabudzuje tim, naglo pada za par mesta. Neki ce reci da su oni iznad mene jer imaju igrace po 6/7 zvezdica, ali logicno i ocigledno je da ih Nordeus gura. Trenutno sam 8, 3 boda do 5 mesta, bez ijednog kupljenog tokena, sa odlicnim timom. Samo hocu da kazem, da cim kupite tokene upadate u klopku. Prvo cete imati odlicne rezultate, ali nakon sto prestajete kupovati, pocecete naglo da padate, da bi opet kupovali. Sve je to tunel bez svetla..rupa bez dna..
Imam i druge naloge, gde sam na malim nivoima, i gde se svaku utakmicu povredi 2 igraca minimum, da bih ja kupovao tokene za medicinu.
Na vecim nivoima ima malo igraca sa 5 zvezdica na aukcijama, da bi ja kupovao skaute. ITD...